Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom a popsimban ment el, de utána át tette a puncimba is, akkor ugye nem lehetek terhes?
Oké, tudom, hogy konkrétan nincs semmi köze a kérdéshez, de ezt muszáj elmondanom.
Lepontozhattok, mert egyáltalán nem hasznos, de én már csak röhögök ezeken az idiótaságokon... van egy kérdés, ez az alap. Legyen ez akármilyen nagy hülyeség vagy hihetetlen okosság, bármi. És oké, hogy egyesek kioktatják a kérdezőt, aki nem is egyszer megérdemli... de könyörgöm... mi a fene értelme van annak, hogy mindenfélét írogattok egymásra. Meg akarjátok cáfolni az előző választ? Oké, de mi lenne, ha a másik meg nem kezdene azonnal visszaírni, hogy neki van igaza, meg hogy a másik tudatlan... ennek nincs értelme. A kérdező úgyis eldönti majd, hogy melyiknek hisz, melyiket próbálja ki... tök mindegy. A saját tapasztalatokat írja le mindenki, a saját véleményét és tök mindegy miről van szó, ezt tiszteletben kell tartani és nem gyalázni a másikat... ez nem csak erre, hanem sok más kérdésre is igaz, nem konkrétan erre gondoltam. Nem egyszer láttam már olyat, hogy a kérdésre talán hárman-négyen válaszoltak a többi meg veszekedett a válaszolókkal... szívesen adnék tanácsot a kérdezőnek, de mivel már kiderült, hogy nincs semmi baja, volt orvosnál, DE még lehet, nem tudok mit csinálni. Bocs, hogy a kérdezőnek gondot okoztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!