Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom a popsimban ment el, de utána át tette a puncimba is, akkor ugye nem lehetek terhes?
"igen, a szőr egyenlő a tökéletes védelemmel a baktériumok ellen, ezek a mai bacik nem mikrométeres nagyságúak, el vannak hízva és nem férnek át a szőrszálak között"
De elférnek... nem ez a tökéletes védelem, de nagyban hozzájárul... Ugyanis nagy részük megtapad a szőrszálakon.
Nőgyógyásztól tudom, hogy amióta divat a szőrtelenítés lent + a tanga egyidőben, azóta sokkal több fertőzéses betege van. De biztosan az is véletlen, ugye?
21
te aztán okos ember lehetsz ha ennyire egyértelmű szarkazmust sem vagy képes megérteni
21
mióta nincs szőr és van tanga azóta a nők nem 1-2 férfival feküdnek le életükben hanem 10-20-al.... csak ahhoz már buta vagy hogy, idősíkon elhelyezd az egészet
Mondjuk az még érdekelne, hogy honnan veszed azt, hogy 20 éve a nők csak 1-2 férfival feküdtek le?
Megsúgom, ugyanilyen arányban voltak azok, akik csak egy-kettővel, mint akik 10-20-szal, mint manapság...
Csak pár évvel később kezdtük. :)
24
ilyet nem mondtam, igen több a nemi betegség a szőrtelenítés óta, ez lehet.
de ez nem jelenti feltétlenül azt hogy a kettő összefügg....
pl.: ha azt mondanám hogy születésem óta sokat fejlődtek a számítógépek, az nem azt jelenti hogy azért fejlődtek mert én megszülettem
Pedig nálam bizonyítottan összefüggött...
A doki közölte (visszatérő fertőzéseim voltak), hogy a kezelés végéig se borotva, se tanga! És utána is csak az egyik!
Száműztem a tangát az életemből, a szőrkérdés meg változó, hangulatfüggő...
Azóta egyetlen egyszer sem volt ilyen jellegű problémám! Pedig a tisztálkodásra előtte is mindig figyeltem, és előtte is már férjnél voltam, tehát nem váltogattam a férfiakat...
Csak a képlet roppant egyszerű: szőrtelenített felületen a tanga tökéletes hidat képez a baciknak a popsi és a hüvely között...
És akkor képzeld el mindezt direkt átvitellel!
57%-os, te tényleg ennyire buta és sötét vagy?? Tudod, milyen baktériumok vannak a végbélben???? Közük sincs a hüvelyben lévő baktériumokhoz! Elmondom neked, hogy EGYETLEN EGY "darab" e. coli olyan fertőzést tud okozni, mint amit már kifejtettem neked! Szerinted egy végbélből kivett péniszen hány MILLIÁRD e.coli lehetett??
Másrészt képzeld, sose volt semmilyen fertőzésem, de nem azért, mert nem ülök le a buszon (ez mondjuk nem tudom, hogy jött ide, mivel jó esetben nem meztelenül utazok..).
Harmadrészt pedig nőgyógyászaton dolgozom, szóval nekem te ne próbáld meg bemagyarázni 18 éves kis nyikhaj létedre, hogy mi hogy van. Én ezt TANULTAM, TAPASZTALTAM.
De azért análszex után lehetőleg ne közösülj a barátnőddel hüvelyi úton. Vagy tudod mit? Csóri lány kárán tanuld meg, hogy igenis ez nem 1000 emberből 1 esete. Egy nő hüvelye sem viseli az e.coli-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!