Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a barátom a popsimban ment...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom a popsimban ment el, de utána át tette a puncimba is, akkor ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Szex, terhesség,

2014. febr. 22. 19:12
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál és semmi bajom nincs.
2014. febr. 23. 22:27
 32/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem pár nap alatt alakul ki egy komolyabb fertőzés.

Gondoltam megsúgom.

2014. febr. 23. 22:40
 33/41 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már, valószínűleg semmi baja nem lesz, persze az esély megvan. Ahogy az óvszer nélküli análnál is persze, de ha ott is 100% lenne az arány, nem 10000 az 1-hez akkor minden 2. férfi a nemibetdg gondozóban ülne.
2014. febr. 24. 02:02
 34/41 anonim ***** válasza:
0%

71%

az hogy ilyen emberek dolgoznak az egészségügyben illik az ország színvonalához

1db elég a fertőzéshez :DD lehet hogy tanultál de hogy nem volt sok köze a biológiához az biztos

ki beszélt arról hogy te meztelenül ülsz le a buszon? ilyen sz..arul keresel? ilyen tudással nem csodálkoznék....

szerinted csak egy fajta e. coli van???? megint csak gratulálok

nevetséges "mindentudó" vagy....

és az is az én igazam bizonyítja hogy a csajnak nem lett semmi baja, amire igazából sokkal nagyobb volt az esély, minthogy a saját végbelétől elkap egy fertőzést, persze én vagyok a "nyikhaj" miközben ti a negatív minimális tudásra alapozó, okosok, akik élvezkednek más kárán, és leírják hogy 100% hogy ilyen-olyan baja lesz

2014. febr. 24. 17:48
 35/41 anonim ***** válasza:
0%

1. Az, hogy lesz e emiatt gondja a leányzónak, az nem derül ki ennyi idő alatt. Ha megjelennek panaszok, akkor tudnak a hüvelyváladékból mintát venni, és kitenyészteni. Ez idő.

Valóban nem 100 % hogy lesz tőle baja, de igen jó esélye van rà. Nem véletlenül tanítjuk meg már az egész pici kislányoknak, hogy kell kitörölni a fenekét, szigorúan hátrafelé, hogy ne kerülhessen a hüvelybe semmi kórokozó.

Lehet ezt persze félvárról venni, különösen férfi részről. De utánanézni nem ártana. [link]

Kèrdező meg gondolom nem büszkélkedett azzal, hogy mit csinált, különben az orvosa is felvilágosította volna ennek veszélyeiről.

2014. febr. 24. 19:57
 36/41 anonim ***** válasza:
55%-os, tanulj meg szoveget ertelmezni fiam:))
2014. febr. 24. 21:01
 37/41 anonim ***** válasza:
0%

36

szerencsére nem vagyok a fiad, ez meg szar érv, hogy nem te beszélsz hülyeséget hanem én értelmezem rosszul, de kár is veled beszélgetni gondolom a nőgyógyászatnál is csak valami inas vagy ilyen tudással.

2014. febr. 24. 22:56
 38/41 anonim ***** válasza:
51%
Vegyél vissza a pofádból te bunkó tudatlan 18 éves majom!
2014. febr. 25. 16:46
 39/41 A kérdező kommentje:
Légyszives ne itt veszekedjetek xd Nincs semmi bajom ez a lényeg, és most már védekezni fogunk. (bevásároltunk egy doboznyi óvszert xd)
2014. febr. 25. 17:31
 40/41 anonim ***** válasza:

38

nagyon érett vagy, ha már emiatt így kikelsz magadból.

nem vagyok hajlandó veled többet beszélni

2014. febr. 25. 21:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!