Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom a popsimban ment el, de utána át tette a puncimba is, akkor ugye nem lehetek terhes?
Nem pár nap alatt alakul ki egy komolyabb fertőzés.
Gondoltam megsúgom.
71%
az hogy ilyen emberek dolgoznak az egészségügyben illik az ország színvonalához
1db elég a fertőzéshez :DD lehet hogy tanultál de hogy nem volt sok köze a biológiához az biztos
ki beszélt arról hogy te meztelenül ülsz le a buszon? ilyen sz..arul keresel? ilyen tudással nem csodálkoznék....
szerinted csak egy fajta e. coli van???? megint csak gratulálok
nevetséges "mindentudó" vagy....
és az is az én igazam bizonyítja hogy a csajnak nem lett semmi baja, amire igazából sokkal nagyobb volt az esély, minthogy a saját végbelétől elkap egy fertőzést, persze én vagyok a "nyikhaj" miközben ti a negatív minimális tudásra alapozó, okosok, akik élvezkednek más kárán, és leírják hogy 100% hogy ilyen-olyan baja lesz
1. Az, hogy lesz e emiatt gondja a leányzónak, az nem derül ki ennyi idő alatt. Ha megjelennek panaszok, akkor tudnak a hüvelyváladékból mintát venni, és kitenyészteni. Ez idő.
Valóban nem 100 % hogy lesz tőle baja, de igen jó esélye van rà. Nem véletlenül tanítjuk meg már az egész pici kislányoknak, hogy kell kitörölni a fenekét, szigorúan hátrafelé, hogy ne kerülhessen a hüvelybe semmi kórokozó.
Lehet ezt persze félvárról venni, különösen férfi részről. De utánanézni nem ártana. [link]
Kèrdező meg gondolom nem büszkélkedett azzal, hogy mit csinált, különben az orvosa is felvilágosította volna ennek veszélyeiről.
36
szerencsére nem vagyok a fiad, ez meg szar érv, hogy nem te beszélsz hülyeséget hanem én értelmezem rosszul, de kár is veled beszélgetni gondolom a nőgyógyászatnál is csak valami inas vagy ilyen tudással.
38
nagyon érett vagy, ha már emiatt így kikelsz magadból.
nem vagyok hajlandó veled többet beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!