Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom a popsimban ment el, de utána át tette a puncimba is, akkor ugye nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Szex, terhesség,2014. febr. 22. 19:12
3/41 anonim válasza:
Gusztusos kis fertőzést még kaphatsz. És terhes is lehetsz.
4/41 anonim válasza:
Ha óvszer nélkül csinálta és nem mosta meg rendesen utána, akkor lehetsz. És még a fertőzések miatt is aggódnék. Ezt komolyan írtam, nem megijeszteni szeretnélek, de nem árt ilyesmire odafigyelni. Remélem segíthettem :) 17/f
5/41 anonim válasza:
1, popsiból punciba óvszercsere nélkül menni, v alapos farokmosás nélkül menni azt jelenti, h van esély arra, h a hüvelybe fertőző bacikat vitt be
2, ha ott ment el, gondolom sperma maradt a farkán, ha ezt nem mosta le, és úgy tette a puncidba, akkor bizony van esély terhességre is
6/41 anonim válasza:
ha elment benne és máris átrakta akkor még dugás közben még kilövelhetett egy kevéske egy cseppnyi épp annyi hogy legyen majd egy édes kis bébid!
7/41 anonim válasza:
DEhogynem, már teherbe is estél, és néger lesz a gyerek, mert popsiból mentetek át a suniba.
8/41 anonim válasza:
Ész, hová mész?
Átvitte a végbeledből az összes baktériumot a hüvelyedbe. Ez nagyon bölcs döntés volt.
Terhes is lehetsz, de ami rosszabb még meddövé is tehet egy jó kis fertőzés.
9/41 A kérdező kommentje:
:(
2014. febr. 22. 19:16
10/41 anonim válasza:
jó lenne menni eseményutániért me gkimosni a puncit, bár nem tom mikor volt az aktus... de azért nőgyógy sem árthat, biztos ami biztos, a seggből komoly fertőzéeket lehet összeszedni, ezért kéne ÓVSZERCSERE
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!