Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adott egy apa és a lánya. Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy apa és a lánya. Az apa mereröszakolja a lányát, a lány terhes marad. Ilyenkor mi lesz a születendpö gyerekkel meg alány apjával? Elitélik börtönbe megy de mimlesz vele ha kiszabadul, van utána valami távoltartási vagy mi?

Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
ha a gyerek nem lesz retardált, az már fél siker
2013. márc. 5. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

gyereket el kell vetetni.. ilyen esetben..

ha megszületik neki lesz rossz.. nem lesz egészséges.

2013. márc. 5. 20:42
 3/9 A kérdező kommentje:
ezt értem de utána az apa visszamehet simán a családhoz, meg a lányához akit megeröszakolt?
2013. márc. 5. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

ha lehet, el kell vetetni. sajnos előfordulhat, hogy már akkor a magzat, hogy nem lehet. akkor meg kell szülni. remélhetőleg egészséges lesz.

ha kiszabadul, akkor értelemszerűen nem mehet a lánya közelébe. legalábbis jogilag. sajnos a valóság más lehet....

ismerősöddel történt?

2013. márc. 5. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem lehet végzést kérni ellene.

Amúgy azok a radikális abortusz ellenesek,akik lepontozták a 2. választ,vállaljanak így gyereket,de ne más f@szával akarják verni a csalánt.

2013. márc. 5. 20:49
 6/9 A kérdező kommentje:
mikor ide költöztünk ebbe a faluba olyan hirek terjengtek hogy egy cigány faszi meg eröszakolta a legnagyobb lányát, és a lánynak a nagyobb gyereke az apájé. De ugyan ugy a 2 lányával meg a 2 fiával meg a feleségével lakik. Mivel volt börtönbe ezért elhiszem azt hogy ö volt de a nagylány az ota sem lakik velük. Csak nem értem hogy hogyan élhet a családjával ilyen után?
2013. márc. 5. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Jaaa, hogy cigányokról van szó? Akkor nincs ebben semmi különös, ez náluk bevett szokás.
2013. márc. 5. 21:59
 8/9 A kérdező kommentje:
az igen. A nagyobb fiuaki 18 éves kb annak is születettegy lánya tavaly juniusba, de már pár honaposan szájon puszilta..... Hát ne értem ezeket a cigányokat.
2013. márc. 5. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja, a fiúnak az anyjától született a lánya.
2013. márc. 17. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!