Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SOS! Terhes lennék? :S:S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Terhes lennék? :S:S

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

Ezt a kérdést én írtam ki.

Mióta ezt csináltuk,eltelt lassan másfél hét.

Most elég furán érzem magam,néha fáj egy picikét a hasam,mintha meg akarna jönni,a fejem is zsibog,és néha nagyon kell pisilni(bár ez lehet abból adódik,hogy most gyógyultam fel nemrég egy húgyhólyag gyulladásból)

holnap veszek tesztet a biztonság kedvéért.

ti mit mondanátok?tudom,hogy hülye vagyok,soha többet nem fogom "elhülyéskedni",de nem akarok méég gyereekeet:(:(

17/L

2009. dec. 3. 18:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nyugi ez csak a H1N1 nem vagy terhes
2009. dec. 4. 15:20
 12/13 A kérdező kommentje:

na megcsináltam a tesztet..

negatív lett,szóval most megnyugodtam,még megvárom,míg megjön,és akkor nem lehet baj.

2009. dec. 4. 18:43
 13/13 anonim válasza:

Oké. tudom, hogy régi kérdés már, de nem bírom ki, hogy ne válaszoljak.

A kedvesem 17 én 19 éves vagyok.

Tényleg gáz, ha 17 évesen terhes maradsz, már csak a felelősség miatt is, de ezzel látom te is tisztában vagy.

Mi a barátnőmmel nagyon sokáig megszakítással védekeztünk (az óvszer rövid és szűk, kényelmetlen.) és nem volt semmi gáz, de egyszer késett neki pár hetet és eléggé megijedtünk, hogy gáz van.

Időközben találtunk egy aránylag kényelmes óvszert, de mégis alig akar fogyni, mert valahogy nem visz rá a lélek.

Az előváladéktól kb 20-25% az esélye, hogy teherbe ess.

Volt párszor olyan, hogy elmentem, csak megtöröltem zsepivel és zsupsz: következő menet. Nem volt para.

Azért ahhoz, hogy teherbe ess, kell mennyiség, mert az erősebb spermák az elhalt gyengébbekből nyerik az energiát, hogy eljussanak a petesejtig, és ha nincs honnan energiát szerezzenek, akkor csak nagyon nehezen juthatnak el odáig.

Hú, ez jó hosszú lett, de leírtam a dolgokat amik eszembe jutottak.

Élvezzétek a szexet és ne görcsöljetek, mert elveszi a varázsát.

üdv

2010. okt. 27. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!