Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Terhes lennék? :S:S
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Ezt a kérdést én írtam ki.
Mióta ezt csináltuk,eltelt lassan másfél hét.
Most elég furán érzem magam,néha fáj egy picikét a hasam,mintha meg akarna jönni,a fejem is zsibog,és néha nagyon kell pisilni(bár ez lehet abból adódik,hogy most gyógyultam fel nemrég egy húgyhólyag gyulladásból)
holnap veszek tesztet a biztonság kedvéért.
ti mit mondanátok?tudom,hogy hülye vagyok,soha többet nem fogom "elhülyéskedni",de nem akarok méég gyereekeet:(:(
17/L
azért mert 17 éves vagyok és egyáltalán nem hiányzik most még egy baba az életembőőőől!
nekem még érettségiznem kell és továbbtanulni,arról nem is beszélve,hogy képtelen lennék ilyen nagy felelősséget vállalni egy életért.
Az utolsó indokod a valódi.
De ne rettegj ennyire egy gyerektől.
Én anyám is 17 volt és szépen felnőttem.
Szerintem ne parázz...:) Majd ha megcsináltad a tesztet akkor kiderül. Mi nem tudjuk így neked megjósolni, hogy mi lesz majd az eredmény :)
Max biztatni, vagy jó tanácsokat adni.
Ameddig biztosra nem tudod, addig felesleges aggódnod! Úgy értem, ha nem vagy terhes, akkor tök feleslegesen aggódtad betegre magad. Ha meg az vagy, az aggódással nem leszel előbbre. Egyelőre ne kombinálj, próbálj meg lazítani! Nem lesz gond!
De ha mégis netán.. én biztos vagyok benne, hogy nagyszerű anya leszel! Hidd el, nem attól leszel valaki, hogy "időben" lediplomázol. Amikor majd 20 év múlva visszagondolsz, látni fogod, hogy messze nem azon múlott hogy jó vagy rossz volt az addigi életed, hogy mikor érettségiztél/diplomáztál. Nincs veszve semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!