Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Velgyn fogamzásgátló? Többi lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velgyn fogamzásgátló? Többi lent

Figyelt kérdés

Ma voltam dokinál és felírta nekem a Velgyn nevű fogamzásgátlót, még van időm, mire az első szemet be kell vennem, ezért is szeretnék véleményeket kérni?!

Bármilyen tapasztalatotok volt írjátok már meg ! Véd-e a terhesség ellen,mellékhatások stb . Köszönöm :)

2013. nov. 13. 10:52
 1/2 anonim válasza:
szia:) nekem is ezt írta fel, és holnap lesz két hete hogy szedem. nem érzek mellékhatást, bár miután beveszem a tabit rám jön a nevetés :D lehet nem amiatt van,de hirtelen jó kedvem lesz. mondjuk nekem azóta van ilyen barnafolyásom.. remélem elmúlik kövi hónapra. nagyon has meg derékfájós vagyok mikor megjön, de ahogy beszedtem nem fájt annyira. igazából fel sem tűnik hogy szedem. nekem a doki azt mondta hogy amíg el nem kezdem szedni a második levelet kell más fajta védekezés. hízni nem híztam,talán a mellem feszül picit de egyébként semmi :) vagyis eddig nem történt olyasmi aminek nem kéne :D remélem nem is fog.
2013. nov. 13. 14:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Mellékhatások. Mindegyik ember más és más. Ami nálam előjött (hányinger) az másnál lehet nem fog. Szóval nekem nem jött be, iszonyú hányingerem volt tőle. Váltottam régebbire, amit már szedtem előtte. Lindynette 20-ra. Nekem ez a jó, de pl. barátnőmnek hányingere volt tőle.
2013. nov. 13. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!