Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ennyire felborult volna a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire felborult volna a hormonháztartás? Miért nem jön meg magától természetesen? Ne kíméljetek, írjatok véleményt, tapasztalatot!

Figyelt kérdés
A problémám elég összetett. kb. egy éve vége lett a kapcsoaltomnak és akkor (november) hagytam abba egy fogamzásgátló szedését (Rezia). Az első két hónap után nem voltak problémák, de volt olyan, hogy alig volt meg. És a legdurvább, hogy nyáron egyáltalán nem jött meg... terhes ugye nem lehettem, mivel akkor már nem volt barátom. Azóta már megjött előző két hónapban, de úgy h nem magától, hanem citromlevet ittam és annak hatására (lehet hogy hülyeség, de nekem ez bejött. mások szerint késlelteti, de nekem meghozta). viszont szerintem már annyira hozzászokott a szervezetem a citromléhez, hogy nem is hat egyáltalán.... Egyszerűen nem tudok mit csinálni, az orvosok se valami segítőkészek, nem igazán foglalkoznak vele. Viszont most megint akarok szedni gyógyszert mert van egy új kapcsolatom, de ha nem jön meg, hogy tudok elindulni a gyógyszerszedésben.?? :( Egyszerűen tanácstalan vagyok. Légyszi írjatok véleményt, tapasztalatot, esetleg valamilyen bevált módszert!!!!!

2013. nov. 12. 17:01
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
forró fürdő+alkohol. tuti kombó! egyszer megcsinálod, megjön, és szedheted a tabit, a rászokást nem ajánlanám, mert nem lenne jó, ha alkoholista lennél :)))
2013. nov. 12. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Sztem erről dokival beszélj. Amúgy a tabletta progeszteronként hat ha jól tudom, tehát akkor fog megjönni amikor kihagyod az 1 hetet...
2013. nov. 12. 17:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vörösbor! :) persze nem azt mondom, h nyakalj be egy üveggel, hanem finoman 1-2 pohárral iszogasd meg! :) Nekem ez mindig meghozza! Amúgy valószínű, h a szervezeted még mindig nem heverte ki az előző antibébit! De szerintem jobb ha erről egy orvos véleményét kéred ki (még ha nem is akarnak segíteni, légy erőszakos!), mert ez nem játék!
2013. nov. 12. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Igen, ennyire felborult.

És ha eszed lenne, ezek után nem is gondolnál tablettára.

Kivéve azt az esetet, ha soha az életben nem akarsz majd gyereket.

Akkor nem szóltam.

2013. nov. 12. 17:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nem újabb fogamzásgátlót kéne szedned, hanem endokrinológushoz kérj beutalót a háziorvostól, mert a hormonális rendszeredet kikészítette a tabletta. Be kell állítani, nem elnyomni egy újabbal. Ezt most kellene megtenni, mert a kezelés hosszadalmas, ne akkor kapálózz, amikor már babát szeretnél majd!
2013. nov. 12. 17:12
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. :)

Igen az alkoholról én is hallottam, jövőhéten tartok egy alkesz napot, hátha.

Tudom azt is hogy nem jó gyógyszerről gyógyszerre szokni, de más választás most nincs sajnos. vagy rettegek minden hónapban, hogy miért nem jön meg.

2013. nov. 12. 17:16
 7/10 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló köszi nagyon. erről még nem is hallottam.
2013. nov. 12. 17:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, véletlenül nem tudod, hogy ott mit csinálnak??
2013. nov. 12. 17:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha így szétcseszte a ciklusod a tabletta, akkor ha lenne egy kis eszed, többet az életben nem szednéd.
2013. nov. 15. 13:25
 10/10 anonim ***** válasza:

én írtam az endokrinológust

elküld vérvételre, hormonokat néznek majd, megnyomkodja a pajzsmirigyed és alaposan kikérdez, felállítja a diagnózist, majd gyógyszert ír, nem fogamzásgátlót, hanem az adott hormonnak megfelelőt, ahol gond van

szükség esetén egyéb vizsgálatokat is elrendelhet pl. uh

háziorvostól tudsz beutalót kérni endokrinológiára, de mehetsz magán úton is

2013. nov. 15. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!