Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötelező nőgyógyászati vizsgálat az iskolákban évente, ingyenes fogamzásgátló és/vagy óvszer minden 13-18 évesnek. Szerintetek nem lenne jó módszer?
Meg az csak a terhességtől véd és a betegségektől nem!
Akkor inkább ingyen gumit legyen.
Engem aztán ne kötelezzenek nőgyógyászati vizsgálatra! Ha akarok, ha szükségem van rá, elmegyek ahhoz, akit én választok.
Ingyen óvszer, az jó.
Inkább mindenre kiterjedő felvilágosítás kellene (nem olyan amilyeneket most tartanak) akár több órában, a végén dolgozattal.
7-es vagyok.
Csak tudod egy fogászati vizsgálat teljesen más, mint egy nőgyógyászati. És az, hogy le kell vetkőzni bugyira (ami nálunk nincs is) az azért nem olyan, mint amikor szét kell tenni a lábadat, ráadásul úgy, hogy semmi olyat nem csinálsz amitől esetleg tartanod kéne-már ha érted, hogy mire értem. Én még nem voltam, de ha bajom lesz elmegyek, nem kell ezt az iskolába kötelezővé tenni.
Nem tudom, te milyen orvosi vizsgálaton voltál csillagom, de nem szokták bugyira vetkőztetni az embert. :D
Ja, és lehet, hogy jobban jártunk volna, ha édesanyádat kötelezték volna inkább vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!