Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik egy ilyen vizsgálat? (fogamzásgátló iratás)
Ha parázol: ne parázz. Megmondod mit szeretnél. Elvileg az orvos feltesz pár kérdést. Dohányzol-e, betegség a családban, utolsó mensi... Ebben nem vagyok biztos, de lehet, a fogamzásgátlóhoz, önmagában nem is kell téged alulról megvizsgálnia. Tehát vagy csak simán elküld vérvételre, vagy levetkőzöl alulról, felfekszel a kis ülőkére, és megtapogat belülről (nem tudom pontosan mit csinál, de az legyen az orvos dolga..), ami nem fáj. Lelkiismeretes orvos, a vérvétel eredménye után írja ki a tabit. (Ezt azért mondom, mert nekem rögtön felírta, utána mentem vérvételre..)
Ha először mész nőgyógyászhoz, mondhatod is neki. Ugyebár sok nő, ha nincs semmi gondja, csak rákszűrés miatt megy nődokihoz - veled is elvégzi/elvégezheti a doki, ha még nem volt. Ez szintén annyit jelent, hogy beléd nyúl egy eszközzel, mintát vesz, aminek pár hét múlva lesz meg az eredménye.
Buzgó doki esetleg a melledet is megtapogatja (van e daganat).
Csöppet nem olvasnátok utána a neten? :)
1. találat:
Szóval.... majd meglátod, hogy az orvosod mire küld el. Azért azt tartsd be, de amint látod, sok doki már nem nagyon sz..rakodik a felírással... Most hogy ez neked jó, vagy sem.... De valljuk be, mint minden területen, itt is lehetnek felületes orvosok. Akik egy szót nem szólnak a gyógyszerről, csak írják.
Köszönöm szépen a válaszokat :))
Nekem ismerősöknél pl. eltérő, van akit megvizsgált alul, és ennyi, van akinek vérvétel, olyan is hogy mind a kettő, vagy hogy egyik sem.
Én maszek orvoshoz megyek, gondolom körültekintőbb lesz egy sztk-s orvosnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!