Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik a nőgyógyászati vizsgálat? Labort is kér? Fogamzásgátló tablettát szeretnék feliratni.
Ragaszkodj a laborhoz!
Amelyik orvos nem kér, azt rögtön hagyd ott!
Ez az értelme az egész vizsgálatnak!
Amúgy pedig bemész bugyi nélkül (szoknya javasolt), feldobod a lábaidat a támasztókra, ő pedig megvizsgál. Ha szűz vagy, szólj neki, hogy csak óvatosan.
Közben ki is kérdez, hogy milyen betegségek voltak a családban, mert ez is fontos.
A vérvizsgálat a máj miatt fontos: ugyanis ha tönkremegy a májad, az nem igazán gyógyítható.
Ezért aztán nem csak az első fontos, hanem 6 havonta meg is kell ismételni.
A kenet pedig arra jó, hogy van-e valami nemi betegséged (amit össze lehet szedni szűzen is, bárhol).
én elsőként voltam nőgyógyásznál szüzen: megvizsgált, kikérdezett, h szedtem-e már fog.gátlót, kenetet vett, megkérdezte, h volt-e már ilyen meg olyan betegség a családban, meg h mikor volt az utolsó menzeszem.
A véreredmény után vissza kellett mennem.. megnézte a labort, és az alapján írt fel bogyót. Ragaszkodj ahhoz a dokihoz, aki kér labort!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!