Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért akar mindenki rábeszélni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar mindenki rábeszélni a tablettára?

Figyelt kérdés

Az nőgyógyász kb. minden alkalommal, a védőnők, itt gyk-n is néha, egyszer rokon is megpróbált..

De egyrészt néha a multivitaminom sem veszem be 1-2 napig, másrészt egészségtelen is, növeli a trombózis és a rák kockázatát, és mindenféle mellékhatásai lehetnek.

2013. nov. 7. 12:45
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
És ha szerintetek nem vagyunk szenvedélyesek, és nem használunk el 4 dobozzal egy hónapban, akkor főleg minek a tabi??
2013. nov. 7. 14:43
 32/39 anonim ***** válasza:

Szedjünk-e gyógyszert vagy ne kérdések fontossági sorrend:

1, barátnő (te) akarja-e? nem -> ennyit erről

2, barát akarja-e? ( ez nem derült ki ha jól olvastam, ha nem -> ennyit erről )

3, megéri-e? ( itt mindkettőtök élvezetére gondolok !!!! )

(4, megéri-e árban? engem ez sose érdekelt, nem Párommal az ágyban fogok spórolni a pénzen, de ki ki válogatja )

2013. nov. 7. 23:42
 33/39 László22 ***** válasza:

Így van, most veszekedni jöttél fel vagy mi? Ha nem akarod szedni ne szedd, hogy mások miért akarnak rá beszélni, mert mindenki azt ajánlja ami számára bevált, nálunk a barátnőm mikor szedte neki szárazság lépett fel, nem is kicsi, illetve a libidója a 0 csökkent, mi abba hagytuk és azóta a gumira én figyelek oda. De kinek a pap kinek a papné.

Csak magadra hallgass senki másra.

2013. nov. 8. 10:44
 34/39 anonim ***** válasza:
Nem azért de az ilyen kérdést ugyanolyan provokatívnak érzem, mint amikor a gyógyszer mellett érvelnek esztelenül habzó szájjal. Te nem akarod, akkor nem. TE döntésed, és senkinek nincs hozzá köze, miért így döntesz, és nem is leszel ettől kevesebb. De az, hogy mások szeretik, vagy használják az meg az ő véleményük. Megmondod, hogy te nem és kész.
2013. nov. 8. 14:18
 35/39 anonim ***** válasza:
0%

Íme egy értelmes-szerű válasz a "Miért jobb a tabletta, mint a gumi?" kérdésre:

-Biztonságosabb (ezáltal minden menstruáció előtti 1 hét nyugis)

-Nem görcsölsz menstruációnál annyit + 2-3-4 naposra redukálódik.

-A gumira allergiás lehetsz idővel te, vagy apárod, vagy mindketten, nálunk is ez volt.

-Nem leszel gumiszagú -hogy rühelltem.

-A végére a legjobbat: sokkal sokkal jobb gumi nélkül szexelni! Érzed az egész műszert, nem csak a gagyi síkosítóba áztatott műanyagot, ahogy lühtet (nem ér gyak-on maszturbálni elvetemültek!), ahogy elélvez benned stb. Plusz ő sem érzi úgy, hogy egy gumi abroncs szorítja a falloszát miközben élvezni szeretne valamit.

Amondó vagyok, hogy az a férfi, aki több, mint 1x csinálta gumi nélkül nővel, a tabira esküszik - hacsak nem egészség ügyi okok miatt van kizárva az, bár titkon sztem akkor is.

Na ehhez mit szólsz?! :)

20L

2013. nov. 16. 02:50
 36/39 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy miért jobb, hanem hogy miért akarnak minden áron rábeszélni, ha nekem az Nem jó. Erre te is. Ti. Ütődött bagázs. -.-'
2013. nov. 16. 07:12
 37/39 A kérdező kommentje:
És igazad van (csak) értelmes-SZERŰ mert nem kértelek arra, hogy beszélj rá. És egy fallosz lüktet! Kérlek, máskor ne fárassz le már ébredéskor, köszönöm.
2013. nov. 16. 07:21
 38/39 anonim ***** válasza:
0%
Akkor meg cseszd meg. Menthetetlenül hülye vagy! :)
2013. nov. 16. 10:10
 39/39 anonim ***** válasza:
A válasz azért, mert jobb, ha eddig nem jutott volna el a tudatodig.
2013. nov. 16. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!