Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindenki rábeszélni a tablettára?
Az nőgyógyász kb. minden alkalommal, a védőnők, itt gyk-n is néha, egyszer rokon is megpróbált..
De egyrészt néha a multivitaminom sem veszem be 1-2 napig, másrészt egészségtelen is, növeli a trombózis és a rák kockázatát, és mindenféle mellékhatásai lehetnek.
Szedjünk-e gyógyszert vagy ne kérdések fontossági sorrend:
1, barátnő (te) akarja-e? nem -> ennyit erről
2, barát akarja-e? ( ez nem derült ki ha jól olvastam, ha nem -> ennyit erről )
3, megéri-e? ( itt mindkettőtök élvezetére gondolok !!!! )
(4, megéri-e árban? engem ez sose érdekelt, nem Párommal az ágyban fogok spórolni a pénzen, de ki ki válogatja )
Így van, most veszekedni jöttél fel vagy mi? Ha nem akarod szedni ne szedd, hogy mások miért akarnak rá beszélni, mert mindenki azt ajánlja ami számára bevált, nálunk a barátnőm mikor szedte neki szárazság lépett fel, nem is kicsi, illetve a libidója a 0 csökkent, mi abba hagytuk és azóta a gumira én figyelek oda. De kinek a pap kinek a papné.
Csak magadra hallgass senki másra.
Íme egy értelmes-szerű válasz a "Miért jobb a tabletta, mint a gumi?" kérdésre:
-Biztonságosabb (ezáltal minden menstruáció előtti 1 hét nyugis)
-Nem görcsölsz menstruációnál annyit + 2-3-4 naposra redukálódik.
-A gumira allergiás lehetsz idővel te, vagy apárod, vagy mindketten, nálunk is ez volt.
-Nem leszel gumiszagú -hogy rühelltem.
-A végére a legjobbat: sokkal sokkal jobb gumi nélkül szexelni! Érzed az egész műszert, nem csak a gagyi síkosítóba áztatott műanyagot, ahogy lühtet (nem ér gyak-on maszturbálni elvetemültek!), ahogy elélvez benned stb. Plusz ő sem érzi úgy, hogy egy gumi abroncs szorítja a falloszát miközben élvezni szeretne valamit.
Amondó vagyok, hogy az a férfi, aki több, mint 1x csinálta gumi nélkül nővel, a tabira esküszik - hacsak nem egészség ügyi okok miatt van kizárva az, bár titkon sztem akkor is.
Na ehhez mit szólsz?! :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!