Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért akar mindenki rábeszélni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar mindenki rábeszélni a tablettára?

Figyelt kérdés

Az nőgyógyász kb. minden alkalommal, a védőnők, itt gyk-n is néha, egyszer rokon is megpróbált..

De egyrészt néha a multivitaminom sem veszem be 1-2 napig, másrészt egészségtelen is, növeli a trombózis és a rák kockázatát, és mindenféle mellékhatásai lehetnek.

2013. nov. 7. 12:45
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó azért ne hasonlítsuk az ősembereket a mostani emberekhez azóta kicsit továbbvitte a szervezetet az evolúció. :D Fogamzásgátlóról meg annyit, hogy én sem szedném... Ahogy szoláriumba se járok meg minden felesleges szar amivel a szervezetem rongálom.
2013. nov. 7. 13:24
 22/39 A kérdező kommentje:

Én szoliba telente 2x elmegyek, mert különben beleolvadok a havas háttérbe:D

Ha pedig nem tudom valamiről, hogy van-e benne "káros dolog", megeszem, és persze olykor előfordul, hogy a párom erre nem figyel, és olyan kaja van itthon. Nem tartom be nagyon szigorúan, de azért igyekszem odafigyelni.

2013. nov. 7. 13:34
 23/39 anonim ***** válasza:
51%
A tabelttától félsz amin igen sokat spórolnátok, de a szoliba börrákért eljársz lazán..
2013. nov. 7. 13:42
 24/39 A kérdező kommentje:

Mondom 2x egy évben. Ennyi erővel napra se menjek ki nyáron...

És miből gondolod, hogy spórolnánk rajta?

2013. nov. 7. 13:47
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért vicces. :) Kiírja, hogy mindenki rá akarja beszélni, erre 10-ből 8 válaszoló szintén a tablettaszedés felé terelné.

Kérdező!

A te tested, te döntésed. Mindenkinek saját magának kell mérlegelnie az előnyöket, hátrányokat és eldönteni, hogy mindent összevetve neki megéri-e vagy sem. Más ebbe nem szólhat bele, csak tájékoztatást nyújthat.

20-asnak meg, aki ezt írta:

"Ha még a pattanásos időszakod éled, akkor gondolom max. húsz-egynéhány lehetsz, barátod is akar gyereket, vagy ez csak a saját döntésed."

Ha a barátja nem akar gyereket, akkor jófiú módjára mindig felhúzza a gumit. Főleg rajta múlik az is, hogy történik-e olyan baleset, amikor eseményutánira lenne szükség. Ha időben felveszed és az előírásnak megfelelően használod, nem szakad a gumi.

Legalábbis több ezer óvszerből nekem még egyetlen egyet sem sikerült, pedig nem a legdrágábbat veszem.

Egyébként is, ha tablettát szedne a lány, akkor aztán tényleg nem lenne semmi eszköze, semmi ráhatása arra a srácnak, hogy lesz-e gyerek vagy sem. Ha valaki hibázik a gyógyszerrel, eseményutánit se lehet bevenni.

2013. nov. 7. 13:49
 26/39 A kérdező kommentje:
10 db gumi nekünk 2 hónapra elég.
2013. nov. 7. 13:50
 27/39 anonim ***** válasza:
5%
Hújaj itt nagy a baj a fejben, feleslegesen magyaráznék bármit neked :)
2013. nov. 7. 13:50
 28/39 A kérdező kommentje:

Azért megpróbálhatod elmagyarázni, hogy miért lenne jó a fogamzásgátló, ha

1. A gumi kb. 500 Ft-ra jön ki egy hónapban, és még soha nem szakadt el, pedig én magam szoktam feltenni hosszú körömmel.

2. A vitaminomat is hol beveszem, hol nem.

2013. nov. 7. 14:04
 29/39 anonim ***** válasza:
37%
Csak egy finom célzás lehetett arra, hogy valami nem lehet oké nálatok, ha fiatalként csak ennyire vagytok szenvedélyesek.
2013. nov. 7. 14:16
 30/39 A kérdező kommentje:
Heti egyszer találkozunk, mert távkapcsolat.
2013. nov. 7. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!