Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindenki rábeszélni a tablettára?
Az nőgyógyász kb. minden alkalommal, a védőnők, itt gyk-n is néha, egyszer rokon is megpróbált..
De egyrészt néha a multivitaminom sem veszem be 1-2 napig, másrészt egészségtelen is, növeli a trombózis és a rák kockázatát, és mindenféle mellékhatásai lehetnek.
Én szoliba telente 2x elmegyek, mert különben beleolvadok a havas háttérbe:D
Ha pedig nem tudom valamiről, hogy van-e benne "káros dolog", megeszem, és persze olykor előfordul, hogy a párom erre nem figyel, és olyan kaja van itthon. Nem tartom be nagyon szigorúan, de azért igyekszem odafigyelni.
Mondom 2x egy évben. Ennyi erővel napra se menjek ki nyáron...
És miből gondolod, hogy spórolnánk rajta?
Ez azért vicces. :) Kiírja, hogy mindenki rá akarja beszélni, erre 10-ből 8 válaszoló szintén a tablettaszedés felé terelné.
Kérdező!
A te tested, te döntésed. Mindenkinek saját magának kell mérlegelnie az előnyöket, hátrányokat és eldönteni, hogy mindent összevetve neki megéri-e vagy sem. Más ebbe nem szólhat bele, csak tájékoztatást nyújthat.
20-asnak meg, aki ezt írta:
"Ha még a pattanásos időszakod éled, akkor gondolom max. húsz-egynéhány lehetsz, barátod is akar gyereket, vagy ez csak a saját döntésed."
Ha a barátja nem akar gyereket, akkor jófiú módjára mindig felhúzza a gumit. Főleg rajta múlik az is, hogy történik-e olyan baleset, amikor eseményutánira lenne szükség. Ha időben felveszed és az előírásnak megfelelően használod, nem szakad a gumi.
Legalábbis több ezer óvszerből nekem még egyetlen egyet sem sikerült, pedig nem a legdrágábbat veszem.
Egyébként is, ha tablettát szedne a lány, akkor aztán tényleg nem lenne semmi eszköze, semmi ráhatása arra a srácnak, hogy lesz-e gyerek vagy sem. Ha valaki hibázik a gyógyszerrel, eseményutánit se lehet bevenni.
Azért megpróbálhatod elmagyarázni, hogy miért lenne jó a fogamzásgátló, ha
1. A gumi kb. 500 Ft-ra jön ki egy hónapban, és még soha nem szakadt el, pedig én magam szoktam feltenni hosszú körömmel.
2. A vitaminomat is hol beveszem, hol nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!