Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért akar mindenki rábeszélni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar mindenki rábeszélni a tablettára?

Figyelt kérdés

Az nőgyógyász kb. minden alkalommal, a védőnők, itt gyk-n is néha, egyszer rokon is megpróbált..

De egyrészt néha a multivitaminom sem veszem be 1-2 napig, másrészt egészségtelen is, növeli a trombózis és a rák kockázatát, és mindenféle mellékhatásai lehetnek.

2013. nov. 7. 12:45
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
82%
Önök a "Tabletta vs óvszer 1237." részét látták. Következő műsorünk a "Méret vs technika 2485." része lesz.
2013. nov. 7. 13:00
 12/39 A kérdező kommentje:
Nem fogyasztok olyan élelmiszert, amiben tartósítószer van pl.
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem akartam egyik barátnőmnél sem, hogy szedjen tablettát, mert egészségtelen.
 14/39 anonim ***** válasza:
35%
Kicsit azért ez beteges. Na de nekem mindegy.
2013. nov. 7. 13:02
 15/39 tevetke ***** válasza:
Nem rohangálsz eseményutániért, akkor inkább szülsz egy gyereket? WTF? o.O Hány éves vagy, ha szabad tudni?
2013. nov. 7. 13:04
 16/39 A kérdező kommentje:
És off, de szerintem a technika a lényeg, nem a méret, kivéve, ha túl vastag. Mert nekem az fájdalmat okoz.
2013. nov. 7. 13:04
 17/39 anonim ***** válasza:

"Ha pedig "baleset" történik, egyébként sem rohangálok esemény utániért."

Akkor jön a gyerek.

Hát, ha babát terveztek, akkor persze, ne is szedj fogamzásgátlót.

Amúgy nem kell szedni fogamzásgátlót. Ha akarod szeded, ha nem akarod, nem szeded.

Én amióta nemi életet élek, védekeztem egy időszakban fogamzásgátlóval és egy másikban pedig gumival. Soha nem volt gondom a fogamzásgátló szedése mellett. Nem borította fel a hormonháztartásomat. Biztonságos is volt. Számos előnye is volt.

De ugyanakkor gumival se volt soha balesetem, nem szakadt ki.

2013. nov. 7. 13:05
 18/39 A kérdező kommentje:

3 éves párkapcsolatban élek, szóval igen, inkább megszülöm.

Ha megerőszakolnának, az más téma, akkor inkább bevennék egyet.

2013. nov. 7. 13:06
 19/39 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ne szedd, nekem minden bajom volt tőle, minden hormonális fogamzásgátlótól beteg lettem, ne tedd tönkre megad!
2013. nov. 7. 13:14
 20/39 anonim ***** válasza:
11%

Ha még a pattanásos időszakod éled, akkor gondolom max. húsz-egynéhány lehetsz, barátod is akar gyereket, vagy ez csak a saját döntésed.

A moder tartósítószeres élelmiszerekről, gyógszerekről meg csak annyit, hogy az abszolút bioélelmiszert (húst, halat, tojást, gyökeret, zöldségek, bogyót, gombát) evő ősemberek kb. 30-40 évet éltek, ma meg tőlünk kicsit nyugatabbra az emberek 80 évet élnek átlagban.

2013. nov. 7. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!