Hogyan tudnám rábeszélni a férjem, hogy legyen még gyerekünk? Mindent bevetettem már, sexelni se akar, a válságra hivatkozik!
Hát ha sexelni sem akar a válság miatt akkor első lépésben keress fel vele egy pszihológust vagy sexológust , mert ez nem normális mert a válság és a sex hogy zárja ki egymást????
Nem értem,,,,
De ha gyereket nem akar a válság miatt akkor mond meg neki ne is reménykedjen hogy itt Magyarországon valaha is jobb lesz a helyzet mindig csak rosszabb és ne várjon arra hogy majd egyszer jobb lesz mert ha mindenki erre várna a mai naptól senki sem próbálna meg gyereket csinálni és nem születne egy sem, ez butaság ezt verd ki a fejéből , de nem veszekedéssel mert csak mégjobban ellened fog fordulni , próbálj meg vele higgattan beszélni mikor látod hogy jobb napja van , ha nem szerintem várj még egy kis időt hátha meggondolja magát csak ne nyaggasd ezzel állandóan és lehet be fogja látni kell az a még egy csöppség a házba.....
Remélem meg tudod győzni.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!