Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy tudnám rábeszélni? 13/L

Hogy tudnám rábeszélni? 13/L

Figyelt kérdés

Anyukám nem engedi hogy a barátom eljöjjön hozzánk.Szerinte még nem kell egy a fiunak házhoz jönni. De mi csak beszélgetni akarunk meg kettesben lenni kicsit mert persze sz msn meg a fészbuk nem az igazi.

Lécii adjatok tippeket anyukámat hogy tudnám rábeszélni hogy megengedje?

2011. máj. 6. 14:03
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
65%
Bocsi , de igaza van anyukádnak, 13 éves lánynak nem kell még fiút házhoz vinni. Az hogy szerelmes vagy azzal semmi baj, ilyen korba meglehetősen gyakori ez az érzés. De én teljes mértékben igazat adok anyukádnak, honnan tudja Ő azt hogy a beszélgetésen kívül nem csináltok-e valami merészebb dolgot.. Ha érted mire gondolok. Kicsit értsd meg anyukádat is. :- ) Félt. 13L
2011. máj. 6. 14:11
 2/29 anonim ***** válasza:
74%
Sehogy, átjöhetne hozzánk, de maximum ebédelni, vagy filmezni szülői felügyelettel, 13 évesen még kicsi vagy ahhoz, hogy kettesben fiúval legyél.
2011. máj. 6. 14:36
 3/29 A kérdező kommentje:

De nem engedi meg sehogy se!!!!!!!!!

És nem azt kértem hogy azt írjátok hgy kicsi vagy még hozzá.

mert én kettesbe akarok vele lenni.nah.

2011. máj. 6. 14:40
 4/29 anonim ***** válasza:
0%
első vagyok: Hát így ne várj segítséget. Nekem és a második válaszolónak ez a véleménye. Ennyi NAH..
2011. máj. 6. 15:17
 5/29 anonim ***** válasza:
55%
17 éves vagyok és sehogy nem fogok tudni meggyőzni. 13 éves vagy nem fogja megengedni h kettesbe legyél vele. Én 1 éve vagyok a barátommal nekem mostmár enegdi de 16évesen nem nagyon szerette ha kettesbe voltunk. Pedig 16 éves voltam. De mond el neki, hogy nem akartok semmit "olyat" csinálni ha ezért nem akarja engedni. És nyugtasd meg h téged egyáltalán nem érdekel az... ennyi tudok mondani de nem hiszem, h megenyhül... :S
2011. máj. 6. 15:37
 6/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha csak kettesben akartok lenni, akkor Anyukádnak igaza van. Ott nemcsak beszélgetés lenne.
2011. máj. 6. 16:00
 7/29 A kérdező kommentje:

ésha nem csak beszélgetés lenne??

van eszünk ..

2011. máj. 6. 16:57
 8/29 anonim ***** válasza:
97%
Pont, hogy nincs eszed, de szerencsére anyukádnak van, helyetted is.
2011. máj. 6. 17:02
 9/29 A kérdező kommentje:
mértis?
2011. máj. 6. 17:03
 10/29 anonim ***** válasza:
54%
Felesleges anyukád tiltása.Ha akarjátok akkor úgy is csináljátok azt amit ő nem akar.Csak épp nem otthon,nálatok,hanem pl.náluk,suliban akárhol. Én a helyében inkább engedném,hogy nálam legyen a lányom és tudjam,hogy mit csinál.Mondd el neki ezt te is,hátha sikerül meggyőzni.
2011. máj. 6. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!