Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy tudnám rábeszélni? 13/L

Hogy tudnám rábeszélni? 13/L

Figyelt kérdés

Anyukám nem engedi hogy a barátom eljöjjön hozzánk.Szerinte még nem kell egy a fiunak házhoz jönni. De mi csak beszélgetni akarunk meg kettesben lenni kicsit mert persze sz msn meg a fészbuk nem az igazi.

Lécii adjatok tippeket anyukámat hogy tudnám rábeszélni hogy megengedje?

2011. máj. 6. 14:03
1 2 3
 11/29 :) :) :) ***** válasza:
80%
Hátha arra gondolsz 13évesen,hogy nem csak beszélgetés lenne,akkor gondolkozz már,miért mondták hogy nincs eszed..ennyii..13L
2011. máj. 6. 17:54
 12/29 candypop válasza:
79%
tinik*a...
2011. máj. 6. 18:05
 13/29 A kérdező kommentje:

anyád.-->ucsooválasoló..

Amugymeg semmi közötök hogy micsinálnánk. ennyi.

azt kérdeztem hogy tudnám rábeszéélni -.-"

2011. máj. 6. 18:12
 14/29 anonim ***** válasza:
27%

Nálunk már volt itt a barátom, anyu tudtával, először nálunk ebédelt. Aztán nyáron átjött úgy is, hogy kettesben voltunk, semmi komoly nem történt. Ha megbízható vagy. átjöhetne. És ettől nem lesz valaki rib@nc. Felgyorsult a világ, gyorsabban növünk fel.

13L

2011. máj. 6. 20:54
 15/29 anonim ***** válasza:
89%
Gyorsabban nősz fel? akkor el lehet menni dolgozni is, fizetheted a számlákat, vezetheted a háztartást hajrá...
2011. máj. 6. 21:00
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előttinek: hát ez az, hogy nem megbízható:D

Kettesben lehettek egy parkban vagy akárhol, a beszélgetéshez nem kell ágy meg külön szoba. Rábeszélni úgy fogod tudni ha hazudsz neki. De ha te olyan érett és felnőtt vagy akkor gondolom ezt úgysem fogod megtenni és 13 évesen tiszteletben tartod anyukád döntését, hidd el kicsit tapasztaltabb, mint te, akárcsak mi.

Amúgy mióta vagytok együtt és hány éves a barátod? Mert ez is sok mindent befolyásolhat anyukádnál.

2011. máj. 6. 22:25
 17/29 anonim ***** válasza:
71%
Ha az én lányom lennél még pofont is kapnál:) Éretlen kislány vagy még, nem csodálom, hogy anyukád nem engedi a kettesben létet.
2011. máj. 7. 02:19
 18/29 anonim ***** válasza:

Ha ilyeneket írsz akkor ne is csodálkozz,hogy nem engedi meg.

TALÁN ha kedveseb lennél,segíenél anyukádnak stb megengedné és az,hogy ilyen paraszt modón válaszolsz azoknak akik vették a fáradtságot és ÍRNAK neked rád szánják az időjüket segíteni próbálnak,de mindegy nagylány te ezt tudod :)

Miért nem mentek valami parkba,moziba vagy ilyesmi helyre??De szerintem az is haladás lenne ha úgy menne át a barátod,hogy anyukád is otthon van és akkor látja,megiserhetné a fiúdat,de így én sem engedném.

15 vagyok néha eljön a barátom,de anya nincs itthon,mert dolgozik,bár tudja,de akkor is inkább kimegyünka kertbe vagy elmegyünk sétálni,szerintem semmi érdekes nincs abban,hogy a 4 fal között ültök és beszégettek vagy teljesen mindegy mit is csináltok.Gondolom szexelni úgyse akartok akkor meg nem mindegy,hogy otthon vagytok-e vagy sem és hogy anyukád mos-főz-takarít vag sem?? :D

2011. máj. 7. 09:24
 19/29 anonim ***** válasza:
Bocsi, off. Azt hogy értetted, hogy nem csak beszélgetnétek? Mi mást csinálnátok? Ezt légyszi fejtsd ki bővebben, nyugi, nem leoltani akarlak :) 14L
2011. máj. 7. 10:42
 20/29 A kérdező kommentje:

Hát pl.bármi ami nem szex..

a barátom is 13 és 4hónapja vagyunk eggyütt.

2011. máj. 7. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!