Hogy tudnám rábeszélni? 13/L
Anyukám nem engedi hogy a barátom eljöjjön hozzánk.Szerinte még nem kell egy a fiunak házhoz jönni. De mi csak beszélgetni akarunk meg kettesben lenni kicsit mert persze sz msn meg a fészbuk nem az igazi.
Lécii adjatok tippeket anyukámat hogy tudnám rábeszélni hogy megengedje?
Kedves Kérdező!
Később még hálás leszel Anyudnak, hogy így vigyázott Rád.
13 évesen még ahhoz is fiatal vagy, hogy "bármi, ami nem szex" legyen közted és a fiú között. Bőven ráérsz még.
Az nem magyarázat, hogy a mai tinik korábban érnek. Én is 11 évesen már kinéztem vagy 16-nak, mégis 18 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet.
És ne akadj ki, ha olyat írnak a kommentelők, hogy még kicsi vagy ehhez, mert tényleg az vagy, ez az igazság.
Kedves Kérdező, Édesanyád csak jót akar Neked. Ha már nagyon kettesben akarsz lenni a barátoddal, menjetek el sétálni, moziba stb.
26/L
Remélem nem fogja megengedni még vagy 5 évig h kettesben legyetek mert annyi eszed sincs mint egy gumibotnak. az ilyen kis 13 éveseket akiknek ilyen arcuk van egy nagy szívlapáttal verném tarkón..
ne is engedje meg hehehehehe
13 évesen nekem még nem azon járt az eszem hogy jajj hogy engedje meg anyám hogy a fiúmmal akivel 4 hónapja vagyunk együtt balbla... Vissza kéne menned Barbiezni vagy valami olyat, amit a normálisa 13 évesek csinálnak...
Megjegyzem zárójelben, 17 vagyok (nemsokára 18) és csak csodálkozom hogy mi a büdös franc történt a 11-12-13 évesekkel... őrület. Remélem egyszer felnősz.
Barbizni ???
dikk -.-"
te hol érzed magad?egyáltalán méga földön vagy?
majd pont én fogok barbizni..tudod mikor :@
Kérdező!
Esetleg bevethetnéd azt a trükköt, hogy bemutatod a srácot a szüleidnek, és ha látják, hogy normális, kedves, nem iszok-cigizik-narkózik, akkor egy idő után megenyhülnek majd. Először csak úgy menjen át Hozzátok, hogy pl. segítetek egymásnak a tanulásban, korrepetál Téged valamiből, szerintem ez célravezetőbb, mint ha bejelented az ősöknek, hogy kettesben akarsz vele lenni...abszolút meg tudom érteni Anyudat, hiszen még csak 13 éves vagy, még nagyon gyerek, hiába hiszed Magad felnőttnek. Az nem lehet magyarázat, hogy korábban nőttök fel. Én most vagyok 26 éves, de amikor én voltam 12-13 éves, már akkor sem volt ritka a korai érés. Tudom, nehéz elfpgadni, hogy a szüleid féltenek, de ha nem féltenének, nem is lennének jó szülők! 13 évesen még bőven ráérsz kettesben lenni egy fiúval. Persze nem kell "aggszűzként" megöregedni, de kettesben lenni ráérsz 16-17 évesen is. Nem vagy semmiről lemaradva.
Nem cseszegetésből írtam mindezt.
Én is voltam ennyi idős, mint Te, és bár nekem soha semmit nem tiltottak a szüleim, én nem éltem vissza a bizalmukkal.
26/L
Off: Talán jobb lenne ha kicsit visszafognád magad és mondjuk nem így írogatnál vissza a válaszolóknak.
Különben meg még szerintem is korai "bármi ami nem szex"-et csinálni...menjetek el sétálni vagy moziba és amit ott lehet csinálni AZ nem korai(csók max.)...
14L
És komolyan hagyd már abba ezt a bunkó visszaválogatást-.-"
Dny3p3r! Te 13 évesen csak ezért jártál a barátnődhöz?
VAGY csak ezért akartál volna járni hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!