Hogy tudtad rábeszélni a párod még egy babára?
Már van 2 fiunk, én szeretnék még egy gyermeket, a párom nem. Most voltam dokinál, és lenne egy műtétem, aminek az időpontja attól is függne, hogy lesz e még babánk, vagy nem. Én nagyon szeretnék még egy gyermeket, férjem nem:(
Én egyke vagyok, és olyan jó látni, ahogy a gyerekek egymással nőnek fel. Persze néha elfogy a türelmem, de a boldogság, amit nyújtanak, az felemelő érzés.
hm..ne is mondd az adókedvezményt! 2 gyerek után kevesebb lett a pénzem, hála az új családi kedvezménynek nevezett valaminek.
Amúgy nem vagyunk milliomosok:) :(
?
Már bocs, de aki nem milliomos, az nem is vállalhat 3.gyereket??
Nem azt írtam, hogy putriban lakunk és éhezünk. Megvan mindenünk, csak nem vagyunk gazdagok.
Van egy olyan mondás, hogy mindig anya dönti le, mikor lesz baba:.) -amúgy nem értek vele egyet teljesen.
Nálunk nem kell rábeszélni, eleve három babát szeretnénk. Sok szempontból jobb is a három, mint a kettő.
Tudd meg, miért nem akar még egyet, mitől fél, mitől tart, és arra lépj pozitívan. Emlegesd sokat, de ne szájbarágósan, és ne fenyegetőzz, ne állítsd választás elé. Hagyd, hogy érje el, hogy ő is akarja.
Kedves Utolsó!
Szerinted miért jobb a 3, mint a 2?
Csak kiváncsi vagyok, egyezik e a véleményünk? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!