Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mitől van? Szükségem lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van? Szükségem lenne pár tapasztalatból szóló női tanácsra!

Figyelt kérdés

Igyekszem röviden összefoglalni a sztorimat. :)

Lassan egy hónapja van egy férfi az életemben, akivel alkalmanként egymás ágyában kötünk ki. Nos, felelőtlenség ide vagy oda, a védekezést "megszakítással" oldjuk meg. Igazából már az első alkalommal felment a vérnyomásom, ugyanis MINTHA nem húzta volna ki időben... Utóbb azért sikerült megnyugtatnia, hogy de igen.

Jelenleg ott tartok, hogy 1-1.5 hét múlva kellene nekem megjönnie (5 hetente szokott) de most mégis van valami köztes vérzésem, ami évek óta nem volt. Nem részletezem, a lényeg, hogy nem olyan, mint amilyennek lennie kéne. :)

És hát tegnap este ez a drága lélek (istenverte pasas) nem, hogy időben nem húzta ki, hanem egyáltalán nem húzta ki...

Tehát most jön az, hogy holnap megyek a nőgyógyászhoz esemény utáni tabiért. Nem lesz újdonság, 4 éve már szükségem volt rá. Éppen ezért, mert tudom mennyire felborít bennem mindent, jó lenne elkerülni, de nem merek kockáztatni. Ettől függetlenül örülnék néhány használható tanácsnak/véleménynek...

Ezek a vérzések mit jelenthetnek? Mégis mekkora esélye lehet annak, hogy felcsinált? (Jó, ez talán költő kérdés, mert a legkisebb esélyt sem szeretném megadni, de azért jól jönne pár okos szó.)

Köszönöm!

2013. nov. 3. 21:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

azért még annyira nem biztos hogy beágyazódási vérzés volt.

majd holnap a doki elmondja mi van, vagy a teszt. de akár ma este elballaghatsz a tescoba és vehetsz egy tesztet

2013. nov. 3. 21:50
 12/13 anonim válasza:

Szia! Ha tegnapelőtt lettél terhes azt a teszt még nem mutatja ki. Rá is van írva,meg sajnos a húgom tapasztalta is... Dokinál kérdezz rá mindenre,akkor is,ha azt gondolod,hogy már megtaláltad a választ pl. a köztes vérzésre.

Nagyon szurkolok, hogy ne legyen semmi!

Nem tudom,fogja-e mondani az orvos,de a 72 órás tabletta a 72 órán belül annál kevésbé hat,minél később veszed be! Máskor,ha véletlen van ilyen gondod,inkább keresd fel az ügyeletet :)

Sok szerencsét,tényleg szurkolok! Majd írj,hogy mi lett veled :)

2013. nov. 4. 10:03
 13/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Na, csináltam tesztet reggel, negatív lett, tehát elméletileg MÉG nem vagyok terhes. Utána elmentem dokihoz, ő meg azt mondta, hogy nem is hallott még olyanról, hogy beágyazódásnál pecsételő vérzés... :-O Hm. Azt mondta csináljak még egy tesztet a biztonság kedvéért és ha az negatív, akkor írt fel 72 órás tabit is. Az is negatív lett. :) Szóval most megyek kiváltani a gyógyszert.

Köszönöm mindenkinek a segítséget!!

2013. nov. 4. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!