Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van? Szükségem lenne pár tapasztalatból szóló női tanácsra!
Igyekszem röviden összefoglalni a sztorimat. :)
Lassan egy hónapja van egy férfi az életemben, akivel alkalmanként egymás ágyában kötünk ki. Nos, felelőtlenség ide vagy oda, a védekezést "megszakítással" oldjuk meg. Igazából már az első alkalommal felment a vérnyomásom, ugyanis MINTHA nem húzta volna ki időben... Utóbb azért sikerült megnyugtatnia, hogy de igen.
Jelenleg ott tartok, hogy 1-1.5 hét múlva kellene nekem megjönnie (5 hetente szokott) de most mégis van valami köztes vérzésem, ami évek óta nem volt. Nem részletezem, a lényeg, hogy nem olyan, mint amilyennek lennie kéne. :)
És hát tegnap este ez a drága lélek (istenverte pasas) nem, hogy időben nem húzta ki, hanem egyáltalán nem húzta ki...
Tehát most jön az, hogy holnap megyek a nőgyógyászhoz esemény utáni tabiért. Nem lesz újdonság, 4 éve már szükségem volt rá. Éppen ezért, mert tudom mennyire felborít bennem mindent, jó lenne elkerülni, de nem merek kockáztatni. Ettől függetlenül örülnék néhány használható tanácsnak/véleménynek...
Ezek a vérzések mit jelenthetnek? Mégis mekkora esélye lehet annak, hogy felcsinált? (Jó, ez talán költő kérdés, mert a legkisebb esélyt sem szeretném megadni, de azért jól jönne pár okos szó.)
Köszönöm!
azért még annyira nem biztos hogy beágyazódási vérzés volt.
majd holnap a doki elmondja mi van, vagy a teszt. de akár ma este elballaghatsz a tescoba és vehetsz egy tesztet
Szia! Ha tegnapelőtt lettél terhes azt a teszt még nem mutatja ki. Rá is van írva,meg sajnos a húgom tapasztalta is... Dokinál kérdezz rá mindenre,akkor is,ha azt gondolod,hogy már megtaláltad a választ pl. a köztes vérzésre.
Nagyon szurkolok, hogy ne legyen semmi!
Nem tudom,fogja-e mondani az orvos,de a 72 órás tabletta a 72 órán belül annál kevésbé hat,minél később veszed be! Máskor,ha véletlen van ilyen gondod,inkább keresd fel az ügyeletet :)
Sok szerencsét,tényleg szurkolok! Majd írj,hogy mi lett veled :)
Sziasztok!
Na, csináltam tesztet reggel, negatív lett, tehát elméletileg MÉG nem vagyok terhes. Utána elmentem dokihoz, ő meg azt mondta, hogy nem is hallott még olyanról, hogy beágyazódásnál pecsételő vérzés... :-O Hm. Azt mondta csináljak még egy tesztet a biztonság kedvéért és ha az negatív, akkor írt fel 72 órás tabit is. Az is negatív lett. :) Szóval most megyek kiváltani a gyógyszert.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!