Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van? Szükségem lenne pár tapasztalatból szóló női tanácsra!
Igyekszem röviden összefoglalni a sztorimat. :)
Lassan egy hónapja van egy férfi az életemben, akivel alkalmanként egymás ágyában kötünk ki. Nos, felelőtlenség ide vagy oda, a védekezést "megszakítással" oldjuk meg. Igazából már az első alkalommal felment a vérnyomásom, ugyanis MINTHA nem húzta volna ki időben... Utóbb azért sikerült megnyugtatnia, hogy de igen.
Jelenleg ott tartok, hogy 1-1.5 hét múlva kellene nekem megjönnie (5 hetente szokott) de most mégis van valami köztes vérzésem, ami évek óta nem volt. Nem részletezem, a lényeg, hogy nem olyan, mint amilyennek lennie kéne. :)
És hát tegnap este ez a drága lélek (istenverte pasas) nem, hogy időben nem húzta ki, hanem egyáltalán nem húzta ki...
Tehát most jön az, hogy holnap megyek a nőgyógyászhoz esemény utáni tabiért. Nem lesz újdonság, 4 éve már szükségem volt rá. Éppen ezért, mert tudom mennyire felborít bennem mindent, jó lenne elkerülni, de nem merek kockáztatni. Ettől függetlenül örülnék néhány használható tanácsnak/véleménynek...
Ezek a vérzések mit jelenthetnek? Mégis mekkora esélye lehet annak, hogy felcsinált? (Jó, ez talán költő kérdés, mert a legkisebb esélyt sem szeretném megadni, de azért jól jönne pár okos szó.)
Köszönöm!
Te jó ég! Mindenképp vedd be! És miért nem védekezel? Nem kell ide plusz duma!!! Felesleges. Nem védekezel, lehetsz terhes! Tök mindegy, mennyi az esély! VÉdekezz! Buta -.-
egy kis netes duma, hogy na ne mondd már hogy nem "segítek":
"A 100 nőnél egy évig alkalmazott módszer, illetve a módszer használatának egy éve alatt terhessé vált nők száma. (Forrás: szexualpszichologia.hu)
Nincs fogamzásgátlás - 85
Megszakításos védekezés - 35"
Beágyazodásos vérzés is lehet ...
Vegyél tesztet
Am ha nem akarsz szedni fog.gátlót akkor gumi ...
Vagy dobod a pasit
Szerintem már elég idős vagy h tudd h is müködik ez a dolog ....
Köszönöm a válaszokat!
Igazatok van a felelőtlenséggel kapcsolatban, ezzel én is tisztában vagyok, csak valahogy mikor ott vagyunk egy bizonyos helyzetben, nem gondolkodom olyan tisztán, mint most... :-/
Sikerült megijesztenetek... Reggel csinálok egy tesztet, aztán irány a nőgyógyász!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!