Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a 72orás tabi? Az mekkora, milyen? Légyszi csak azok irjanak akik tapasztalatbol irják.
igaza van az előtem szolonak én nekem pont karácsonykor kellet a miénk 5200forint volt, és csak egy kicsit volt hányingerem....és az hatalmas hormon adag azért kéne el töntetni e a véletlen becsuszott terhességet!
csak én abba a helyzetbe kerültem h nem használt és terhes magadtam, és egy hete volt az abortuszom ugy h azért is kell oda figyelni jobban mert nem mindig használ sajnos!!! ezért jo a spirál vagy a fogamzás gátlo mert az legalább biztonságosabb!!!
Nekem 3 évvel ezelőtt volt rá szükségem karácsonykor, legalábbis azt hittük. Karácsonykor együtt voltam a barátommal, kiszakadt az óvszer, és reggel rohantunk a dokihoz, felírta, kiváltottam, és be is vettem egyből. Én annyira ideges voltam, hogy nem emlékszem hogy nézett ki, de nem voltam különösebben rosszul tőle, a ciklusomba se zavart be feltűnően.
Jah, és persze miután bevettem, megnyugodtunk, megnéztünk megint a gumit, hogy mi lett, és kiderült, nem is lyukadt ki, csak párom azt hitte az én váladékomról, ami rajta volt, hogy kilyukadt. De nem igazán bántam meg, azóta óvatosabbak vagyunk, meg legalább tudom, hogy számíthatok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!