Olyan anyukákat keresek akik terhességük előtt minimum 3évvel ovo-lakto vegák voltak és a terhesség alatt is. Mik a tapasztalatok? Csak olyanok írjanak, akik ezt már végig csinálták és tapasztalatból beszélnek.
Előre elnézést, hogy személyesen nem vagyok érintett!
Csak azt tudom leírni, hogy ismerek egy Krisnás hölgyet (ők nem tudom pontosan, milyen vegák, azt tudom, hogy se húst, se tojást nem esznek), de problémamentes volt a terhessége és szép, egészséges babája született. Most 3 éves a kisfiú, és a mai napig teljesen egészséges.
terhesség előtt voltam vega.15-18éves koromig.Akkor lettem terhes.A doki visszaállított a normál étkezésre.A lányom 2800 grammal született.Vészes vérszegénység alakult ki nálam,ezért injekciót kaptam 2 naponta.
Az átállás nehéz volt,lassan kezdtem a húsokhoz nyúlni.4-5 hónapos voltam,amikor pl.sült húst ettem.Szerintem mi itt Európában vegyes étkezésre vagyunk beállítva.Azóta született még 2 gyerekem(már nem vagyok vega) náluk nem volt a vérképemmel gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!