Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi? Lehetek terhes?
A segitsegeteket kernem.
Eletemben eloszor szedek fogamzasgatlot, most fejeztem be a 2. levelet. Meg volt 3 tabletta,amikor megjott, de nem a megszokott erossegu es szinu a verzes...az idotartam viszont 5 nap.
A parom ketszer belememvezett, az elso level befejezeset koveto idoszakban.
1) eppen menstrualtam,az elozo havi tabletta utani 7 napos szunet alatt. Ekkor elvileg nem eshetek teherbe
2) A 2. level megkezdesenek a napjan
Kozben voltam vervetelen is, mert ez most csak egy kezdetleges tabletta. Vissza kell mennem az orvoshoz, hogy felirja az ujat.
Ha terhes lennek,akkor azt a vervetel kimutatna, nem? A dolgot neheziti,hogy kulfoldon vagyok, es nem ertek mindent.
Normalis,hgy hamarabb jott meg, van aggodalomra okom?
Koszonom a segitokesz valaszokat.
Szeded rendesen?
Nem hagytál ki egyet sem?
1 levél végéig kiegészítő védekezés kell
...de mindket alkalom az elso level vege utan volt
A vervetel eredmenyen mit kell nezni? Franciaul van
analyse de sang
Hematologie
Numeration Globulaire
Ezutan jonnek az ertekek
Leucocytes
Hématites
Hémoglobine
Hématocrite
T.C.M.Hb
Volume globulaire moyen
C.C.M.Hb (2)
PLAQUETTES (2)
FORMULE LEUCUCYTAIRE
Polynucléaires neutrophiles
stb,stb,stb; mellette az ertekekkel,es h mennyinek kellene lenni. Minden jo
masodik oldal:
BIOCHIMIE
GLYCEMIE5enzymatque Hexokinase, ROCHE Diagnostics)
CHOLESTEROL TOTAL
colorimétrie enzymatique
TRIGLYCERIDES
spectrophotométrie
es ezek mellett is az ertekek,mindennek megfelelek
Majd megyek az orvoshoz is,de csak a jovo hetre kaptam randevut
Nem valószínű, hogy terhes vagy.
Amúgy a gyógyszer melletti vérzés nem menstruációs vérzés, hanem megvonásos vérzés. Ami általában kevesebb vérzéssel jár és akár rövidebb ideig is tart, mint a menstruációs vérzés.
És van, akinek a hormonok, illetve ha nem megfelelő a gyógyszer, akkor az zavart okoz a vérzésben. Vagyis vérezget egész hónapban, vagy előbb jön meg vagy később jön meg a vérzése, vagy egyáltalán meg sem jön. De nem azért, mert terhes, hanem mert nem megfelelő a gyógyszer.
Amúgy egy sima vérvétel nem mutatja ki a terhességet. Ahhoz HCG hormont kell nézni, ugyanis annak a szintje mutatja a terhességet. A terhességi teszt is azon az elven működik.
A terhességi teszt amúgy a sikeres aktust követő 14. nap körül mutathat eredményt, de abban az esetben, ha az egy érzékeny teszt. Ha nem az, akkor csak később.
És hogy neked mikor volt ez az aktus? Már ha terhes vagy egyáltalán? Ki tudja? Akkor érdemes amúgy minden esetben tesztet csinálni, ha valakinek kimarad a vérzése. Ugyanis akkor már elvben megvan a sikeres aktust követő 14 nap bőven. És már egy kevésbé érzékeny teszt is mutat eredményt. De hát neked megvolt a vérzésed, így nincs miről beszélni.
Szerintem nem vagy terhes, csak bezavart a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!