Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elszakadt a gumi de nem ment...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszakadt a gumi de nem ment el lehetek terhes?

Figyelt kérdés
először csináltuk mind a ketten (szüzek voltunk)

2013. okt. 21. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:
ügyesek vagytok
2013. okt. 21. 22:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Már az őskorban is tudták,hogy mi van akkor ha az ősember nem megy el.Így a kérdés elavultnak számít.
2013. okt. 21. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Kb annyi esélyed van rá, mint maláriával megfertőződni M.o.-n. Beleszaladhatsz a dologba, de azért millióan vannak, akik nem esnek teherbe szimpla előváladéktól. Sokan ugye még azzal is küzdenek, hogy élesben összejöjjön a gyerek.
2013. okt. 21. 23:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kodein: Te építenél erre, ha a Te bőrödről lenne szó?

Nem hinném...

2013. okt. 21. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Gumit használtak, ami többnyire be van vonva spermiciddel. Az előváladékban meg elhanyagolható mennyiségű sperma lehet, ha éppen több, mint nulla. Ezen felül még túl kell küzdeniük magukat a zord hüvelyen és akár több napig túl kell élniük, mire összefutnak a megfelelő pillanatban a petesejttel.

Én ezek fényében nem aggódnék. Úsztam már meg ennél jóval neccesebb helyzetet is.

2013. okt. 21. 23:42
 6/8 anonim ***** válasza:

"többnyire be van vonva"

Többnyire?

Kapható itthon vagy 20-30 féle óvszer, s ebből jó, ha 2 (igen, kettő!) spermicides.

2013. okt. 22. 00:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kodein: örülök, nekem 3 hónap múlva születik az "áhh... előváladék..? ugyan!" babám. :)

(tényleg)

2013. okt. 22. 08:50
 8/8 anonim ***** válasza:

# 6: Hm, ez nekem új. Akkor eddig benéztem valamit.

# 7: Kb 5 éve úgy élveztem bele a barátnőmbe, hogy ki volt szakadva a gumi. Szülőknek nem akartunk szólni, gyógyszerre meg nem volt elég "zsebpénz". Azóta sincs gyerekem.

Egyébként nem azt írtam, hogy lehetetlen, de tény, hogy nagyon szerencsésnek kell lenni ahhoz, hogy előváladékból összejöjjön egy gyerek.

2013. okt. 22. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!