Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek terhes?
Nincs mivel kb. 28 nap kulonbseggel jott meg szepteemberben! Tehat volt egy normal ciklusod! De ha tutira akarsz menni vegyel egy tesztet!
Viszont mar a tuneteknek jelentkezniuk kene (regen) ha babas lennel.
Siman betehet a felfazas!
En is 3 hete (miutan elmult felfaztam, vert pisiltem stb...)
Most "megjott" es csak pecsetelgetek... Tisztasagi betet pont eleg!
köszönööm a válaszodat:)
ja és egyszer voltunk egy 2másodpercig gumi nélkül és akkor még nemvolt előváladéka ..
no az augusztusi eset miatt nem lehetsz terhes
de a gumi nélküli eset miatt igenis lehetsz..
tudod nehéz tanácsod adni, ha elhallgatod az információkat
mégis honnan vagy olyan biztos benne, hogy nem volt előváladék?
védekezés nélkül voltatok együtt, így igenis van esélyed
valaki elárulhatná már, hogy mi értelme van 2 másodpercig betenni? és stopperoljátok? 3 másodperctől terhes lehetsz vagy mi?
egyszerű a dolog...mindig kell védekezni
vagy ne szexeljen az, akinek nem fér bele egy gyerek (mert esélye mindig van)
3 nap még egyáltalán nem jelent terhességet, a felfázás és más "ottani" fertőzések pedig könnyen belezavarnak a ciklusba, nekem volt hogy erősebb antibioikum majd kb egy hónapra rá escapelle miatt teljesen felborult, ki is maradt egy menszesz a következő pedig 1 héttel előbb jött meg.
De ha nagyon aggódsz nyugodtan vegyél egy tesztet, abból semmi baj sem lehet, utánna legalább kevesebbet stresszelsz ami szintén késleltetheti.
Szia!
1 vagyok!
Az, hogy 2 masodpercig volt bent nem jelenti, hogy ne lehetnel terhes! Ez "alkati" kerdes! Anyam fogamzasgatlo es spiral mellett jart abortuszra, en meg csak a kapcsolatok elejen vedekeztem... 4 eve semmit nem hasznalok, nem lettem terhes... Bennem elvez el a Parom, normalis ciklusom van peteeressel, de annyira hatrahajlo mehem van, hogy nem jon ossze... Fiunk fogantatasahoz nem keves trukkozes kellett sejtheted... Menetkozben a csipom magasra amikor elevezett akkor meg labakat jo magasra... Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!