Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek terhes?
a fehér cucc a gumin lehetett a te saját váladékod is, vagy mert nedves voltál, vagy mert folyásod van (ami lehet betegségtől, gyulladástól).
de ettől még lehetsz terhes, a gumi sem véd 100%-osan. valószínűbb, hogy még nem állt be a nagyon fiatal életkorod miatt a menzeszed rendszeresre, ezért jön meg össze-vissza. ennyi idősen nekem is szokott késni, sokszor heteket is. igaz, én ennyi idősen még csak nem is fiúztam, nemhogy szex.
Az a fehér valami valószínűleg csak a te váladékod, ami a dúrlódás hatására "felhabosodott". Ezért fehér.
Ha nem volt lyukas, és rendesen fel volt neki húzva, akkor nem lehetsz terhes.
Arról meg nem mondanék véleményt, hogy 14 évesen.
"de ettől még lehetsz terhes, a gumi sem véd 100%-osan."
Ha rendesen használják, és nem anyaghibás akkor bizony 100%-osan véd.
AZ VAGY!!
Ugyanis aki 17 előtt küldi, az nem tud védekezni ellene semmivel..:/ Sajnos ez bizonyított... Mivel még nem állt be az időintervallum, előfordul, h fehér erősen lúgos kémhatású anyagot "köpködsz", ami molekulárisan kezdi meg a gumi felszínét és bár vízet nem ereszti, de a mikroszkópikus nagyságú spermiumokat igen.
Sztem szólj anyukádnak!
"most ne azon izéljetek már h 14 évesen -.-"" több mint fél éve együtt vagyunk a barátommal"
Jó, nem fogok izélni. Tök normális.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!