Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget és véleményt szeretnék kérni tőletek, fogamzásgátlással kapcsolatban. Lehetek terhes?
nekem a gyógyszerezés végefelé már szinte alig volt vérzés, az orvos azt mondta h ez normalis. görcsölni meg alig görcsöltem, ami szintén normális hiszen ezért(is)szedjük a gyógyszert. :D
vagyis én mostmár szerencsére nem..
2es vagyok
nem, a következő sem jött meg rendesen, bár akkor csak fél napot késett, azóta viszont pontos, mint az atomóra :) amikor a doki mondta, hogy hagyjam abba, akkor voltam az első levél elején, és hát mivel még van 2 levél, azt mindenképpen beszedem. aztán majd akkor eldöntöm, hogy abbahagyom -e. még nem tudom :)
Ha aggódsz, csinálj egy tesztet!
Minimális az esélye, DE a tabletta se ígér 100 %-os védelmet. Előfordulhat terhesség rendes szedés mellett is (pl. felszívódási probléma esetén).
szia!
nekem is volt olyan, h hétfőreggel helyett kedden este jött meg. hát ne tudd meg, mennyit idegeskedtem. Akkor már kb. fél éve szedtem a bogyót, egy alkalommal se csináltuk óvszer nélkül, mégis teljesen beparáztam.
nincs előre megírva, h ezen a napon, ebben a percben kell megjönnie. Erre is ugyanúgy hat a stressz, mintha nem szednél tabit. szóval nyugi, vagy ha ilyenkor nagyon aggódsz, csinálj tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!