Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes 2 év fogamzásgátlással?
19 éves lány vagyok.
2 éve szedek fogamzásgátlót.
Mindig 28 naponta jön meg a bajom, általában szombat reggel. Ma kellett volna megjönnie, de semmi...előző hónapban már péntek este megjött. A barátommal a 7 napos szünetben ( 2 napja, csütörtökön feküdtem le ) Ő elment bennem. Egész hónapban normálisan szedtem a tabit, egyszer késtem vele kb. 10 órát, az volt több, mint egy hete.
Szerintetek mennyi a valószínűsége, hogy teherbe essek ? Lehetséges, hogy tabi szedése mellett azért késik, mert mostanában elég stresszes volt az életem ? Nagyon félek, teljesen kivagyok, a barátommal még csak 2 hete vagyunk együtt, és nem szeretnék még babát. Kedden kell elkezdenem a következő levelet, tehát addig meg kell jönnie, de szombaton mindig megjön reggel, és most nem. Nagyon félek, hogy én vagyok az a 0,01 % aki gyógyszer mellett teherbe esik :(
A tablettának is van hiba%-a, nem 100%-os módszer.
De ha rendesen szedted, akkor igen kicsi a terhesség esélye.
Még fél napot sem késik, emiatt azért nem kellene pánikrohamot kapni. Majd akkor aggódj, hogy ha egész szünetben nem jön meg. Akkor már érdemes tesztelni, mielőtt elkezded az új levelet.
Egyébként 2 hetes kapcsolatnál azért nem ártana még óvszert használni szerintem, de ez már csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!