Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most mit tegyek? Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Most veszítettem el a szüzességemet. Védekeztünk, de utána pár alkalommal megszakításos módszert alkalmaztunk (letepert az ágyra és lefogott, azt mondta bízzak benne, én meg annyira féltem, már sírtam is, de ő csak, "bízz bennem" -et hajtogatta) de nem ment el bennem, sőt sokkal korábban kivette a hímvesszőjét, így orgazmusa sem volt. Szex után (függetlenül attól, hogy elment-e vagy sem) mindig lezuhanyzott és megmosta ott magát. De most késik a menstruációm. Általában 19-22 naponta szokott megjönni, ma már egy napja késik(tehát ez a 23. nap). Tegnap volt egy kis vérzésem, de azóta semmi. Ugye nem vagyok terhes? :(

köszönöm

2012. szept. 12. 18:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy terhes vagy, mert az előváladékban is nagy eséllyel vannak spermiumok.

De szerintem jól gondold meg, hogy ezek után akarsz-e még valamit a sráctól, mert azok alapján amit leírtál, jogosan feltételezi mindenki, hogy csak a tested akarja.

Ha szeretne, akkor nem csinálná ezt és akkor normálisan védekezett volna gumival...

2012. szept. 12. 18:10
 2/16 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes! Az előváladéktól is teherbe eshetsz. Hogy lehet iylen erőszakos barom a barátod? Lefogott, és sírtál, ő meg folytatta? Jézusom.... Ha ez igaz, akkor sürgősen szakíts vele, mert nem normáis, hogy egy lánnyal így bánjon egy férfi. Hány évesek vagytok? Miért hagytad neki többször is?
2012. szept. 12. 18:11
 3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm, tudom, hogy piszok volt velem nagyon, nagyon fájt ez tőle :( sajnos már 72 órás tabit se tudok alkalmazni :(
2012. szept. 12. 18:12
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha még 3 napon belül vagy, menj el nőgyógyászhoz és írass fel esemény utánit, a számlát pedig nyújtsd be a srácnak, kötelessége kifizetni. 2. voltam
2012. szept. 12. 18:13
 5/16 Fülünyúl ***** válasza:

Ha majd a tartásdíjat is olyan megbízhatóan fogja küldeni, mint ahogy a szexuális védekezést intézte, valószínűleg felkopik az állad.

Másrészről ha a pasid lefog, te meg bőgsz a félelemtől, nem igazán vall párkapcsolatra, szeretetre. De hát mindenki úgy b*ssza el az életét ahogy akarja.

6/16 anonim ***** válasza:
Hamarabb váaszoltál , mint hogy elküldtem... Hát akkor csak reménykedni lehet.
 7/16 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok?

Ha nagyon rá stresszelsz akkor lehet azért nem jön meg..

de egy teszt sosem árt..

2012. szept. 12. 18:16
 8/16 A kérdező kommentje:
én 20 vagyok, ő pedig 22 éves. Minden rendben volt, már több mint 1 éve voltunk együtt, meg először gyengéd volt, de aztán ezt csinálta. Basszus én annyira félek :(
2012. szept. 12. 18:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, nincs joga hozzá, hogy így bánjon veled. Vegyél egy tesztet, hogy megnyugodj.
2012. szept. 12. 18:23
 10/16 anonim ***** válasza:
mennyi idő telt el mióta ez történt? 14 nap után mutatja ki a teszt hogy van e bármi! nagyon drukkolok hogy ne legyél terhes viszont a barátod egy barom állat és azonnal szakítanod kéne vele!!
2012. szept. 12. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!