Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Lehetek terhes?
Most veszítettem el a szüzességemet. Védekeztünk, de utána pár alkalommal megszakításos módszert alkalmaztunk (letepert az ágyra és lefogott, azt mondta bízzak benne, én meg annyira féltem, már sírtam is, de ő csak, "bízz bennem" -et hajtogatta) de nem ment el bennem, sőt sokkal korábban kivette a hímvesszőjét, így orgazmusa sem volt. Szex után (függetlenül attól, hogy elment-e vagy sem) mindig lezuhanyzott és megmosta ott magát. De most késik a menstruációm. Általában 19-22 naponta szokott megjönni, ma már egy napja késik(tehát ez a 23. nap). Tegnap volt egy kis vérzésem, de azóta semmi. Ugye nem vagyok terhes? :(
köszönöm
Lehet, hogy terhes vagy, mert az előváladékban is nagy eséllyel vannak spermiumok.
De szerintem jól gondold meg, hogy ezek után akarsz-e még valamit a sráctól, mert azok alapján amit leírtál, jogosan feltételezi mindenki, hogy csak a tested akarja.
Ha szeretne, akkor nem csinálná ezt és akkor normálisan védekezett volna gumival...
Ha majd a tartásdíjat is olyan megbízhatóan fogja küldeni, mint ahogy a szexuális védekezést intézte, valószínűleg felkopik az állad.
Másrészről ha a pasid lefog, te meg bőgsz a félelemtől, nem igazán vall párkapcsolatra, szeretetre. De hát mindenki úgy b*ssza el az életét ahogy akarja.
hány évesek vagytok?
Ha nagyon rá stresszelsz akkor lehet azért nem jön meg..
de egy teszt sosem árt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!