Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Most veszítettem el a szüzességemet. Védekeztünk, de utána pár alkalommal megszakításos módszert alkalmaztunk (letepert az ágyra és lefogott, azt mondta bízzak benne, én meg annyira féltem, már sírtam is, de ő csak, "bízz bennem" -et hajtogatta) de nem ment el bennem, sőt sokkal korábban kivette a hímvesszőjét, így orgazmusa sem volt. Szex után (függetlenül attól, hogy elment-e vagy sem) mindig lezuhanyzott és megmosta ott magát. De most késik a menstruációm. Általában 19-22 naponta szokott megjönni, ma már egy napja késik(tehát ez a 23. nap). Tegnap volt egy kis vérzésem, de azóta semmi. Ugye nem vagyok terhes? :(
köszönöm
2012. szept. 12. 18:05
11/16 anonim válasza:
a barátod egy elmebeteg állat! Szakíts vele! Amúgy elméletileg lehetsz terhes.
12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm, nos ez egy hete történt a "barátom" meg lelépett másnap külföldre, szép tőle, igaz?
2012. szept. 12. 18:31
13/16 anonim válasza:
Örülj is neki, hogy lelépett az az állat, és te se keresd őt többé! De szerintem a szüleidnek is szólhatnál a dologról, ha állsz velük olyan bizalmi kapcsolatban!
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagy megkönnyebbülésemre végre megjött. Senkinek se kívánom amit én a napokban átéltem.
2012. szept. 14. 19:24
15/16 anonim válasza:
Nagyon örülök neki.:) De remélem szakítottál azzal a farokkal
16/16 anonim válasza:
Hogyha csak egy napot késett, még nem jelenti, hogy terhes vagy. Attól is késhet, hogy stresszeled magad, én is sokszor voltam ilyen helyzetben. Persze nem szabad arra gondolni, hogy velem ez nem történhet meg, de próbálj meg megnyugodni, és minden rendben lesz. :) Tájékoztass a fejleményekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!