Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kihagytam a 7 napos szünetet, tehát 2 levelet szedtem be egymás után, lehetek terhes?
Már beszedtem mind a kettőt, egymás után most vagyok a 7 napos szünetben, és tegnap együtt voltunk a párommal, nem élvezett belém, csak egy kicsit, amíg ki nem húzta. És utána kérdezte hogy ugye nem lehetek terhes? és annyira beleültette a fejembe ezt, hogy már azon görcsölök, hogy amiért nem hagytam szünetet nem véd annyira és védekezni kellett volna. Symicia-t szedek
Szerintetek?
Igen így lehet eltolni a menstruációt, és ettől nem változik a tabletta hatékonysága.
Ellenben így is lehetsz terhes, ahogy a tabletta szedése alatt bármikor, csak nagyon kicsi a valószínűsége.
Egyébként köszönöm a kérdésed, miattad mosollyal indult a napom:
"nem élvezett belém, csak egy kicsit, amíg ki nem húzta."
:) bocsi csak már úgy keltem fel hogy szinte szaladtam megnézni, hogy megjött-e de még nem pedig kedden vettem be az utolsó szemet.
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!