Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes, ha 2 tabit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes, ha 2 tabit kihagytam az elso heten egymas utan?

Figyelt kérdés
Hazautaztam es a tabim az alberletben maradt. Nem volt lehetosegem, hogy masikat vegyek. Mit csinaljak? Szedjem tovabb? Vagy hogyan potoljam?
2009. okt. 4. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
igen lehetsz terhes, és már egész hónapban nem leszel védett ha eddig még nem estél teherbe, úgyhogy használj gumit és csinálj majd tesztet. nem tudom hogy jó ötlet-e egyszerre három tabit bevenni (ami ugye kimaradt plusz majd az aktuális) erről kérdezz meg netes orvost, de szerintem teljesen mindegy hogy beveszed-e hiszen védett már semmiképpen sem leszel a következő csomag első szeméig.
2009. okt. 4. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:

OLvasd el a gyógyszered leírását vagy kérdezz orvost, hogy mit kell ilyenkor tenni. Valószínűleg tovább kell szedni.

Erre a hónapra NEM VAGY VÉDETT!!! Ha akció is volt, simán lehetsz terhes. Ha terhes vagy, hagy abba a gyógyszert.

2009. okt. 4. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán hány fázisú a fogamzásgátló amit szedsz? Mert az nagyon nem mindegy..

Amúgy mondják, hogy kell pótolni, de azért egyszerre nem hiszem hogy bevehetsz 3-at...

Védve már egész hónapra nem vagy..és nem tudom Te tettél már e fel mostanában kérdést, de úgy emlékszem tegnap vagy tegnap előtt volt egy ugyanilyen és abban mintha azt írtad volna, hogy szeretkeztél a barátoddal előtte.

Szóval tesztelned is kell majd, mert terhes lehetsz..

Az lenne a legjobb ha elmennél nőgyógyászhoz és megkérdeznéd tőle mi a teendő, vagy vannak netes fórumok is, ahol a nőgyógyászok válaszolnak ilyen kérdésekre.

Ők szerintem hitelesebb választ tudnak nyújtani Neked.

L/21

2009. okt. 4. 14:39
 4/5 anonim válasza:
100%
A betegtájékoztatókon fel van tüntetve, hogy ha egynél több tabit felejtettél el bevenni, akkor mindenképpen keresd fel az orvosod. Az első héten amúgy is ha egyet kihagysz és az azt megelőző héten volt szexuáis kapcsolatod akkor lehetsz terhes, legalábbis az én gyógyszeremnél(Samba) Szóval mindenképpen irány a doki, és ő majd megmondja mit csinálj!
2009. okt. 5. 01:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, tesztet kéne csinálnod. Eredménytől függ, szedned kell-e tovább vagy sem.
2009. okt. 5. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!