Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes, ha 2 tabit kihagytam az elso heten egymas utan?
OLvasd el a gyógyszered leírását vagy kérdezz orvost, hogy mit kell ilyenkor tenni. Valószínűleg tovább kell szedni.
Erre a hónapra NEM VAGY VÉDETT!!! Ha akció is volt, simán lehetsz terhes. Ha terhes vagy, hagy abba a gyógyszert.
Egyáltalán hány fázisú a fogamzásgátló amit szedsz? Mert az nagyon nem mindegy..
Amúgy mondják, hogy kell pótolni, de azért egyszerre nem hiszem hogy bevehetsz 3-at...
Védve már egész hónapra nem vagy..és nem tudom Te tettél már e fel mostanában kérdést, de úgy emlékszem tegnap vagy tegnap előtt volt egy ugyanilyen és abban mintha azt írtad volna, hogy szeretkeztél a barátoddal előtte.
Szóval tesztelned is kell majd, mert terhes lehetsz..
Az lenne a legjobb ha elmennél nőgyógyászhoz és megkérdeznéd tőle mi a teendő, vagy vannak netes fórumok is, ahol a nőgyógyászok válaszolnak ilyen kérdésekre.
Ők szerintem hitelesebb választ tudnak nyújtani Neked.
L/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!