Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kihagytam a 4. szem fogamzásgátlót egy levélben, akkor lehetek terhes?
Igen, lehetsz.
A megszakítás olyan hatásos, mintha közben egy törülközőt lengetnétek, hogy attól megijedjenek a spermiumok.
Utolsó: szted valaki közli az előcseppekkel h ,,hé ti nem igaziak vagytok csak előváladék, ugyh ne reagáljatok úgy mint a nagyhullám!".
Megszakításos 50-50%os de ez már annyira köztudott, hogy nem értem hogy támaszkodnak rá valakik még mindig. Pedig elég sok elrettentő példa van.
Kérdezőnek: Lehetni lehetsz, de ha már mondjuk évek óta szeded akkor elenyésző a veszély, ha pótolod az adagot. Nem pótoltad, szerintem elenyésző a veszély ha jó ideje szeded, de doki többet tudna segíteni neked.
Hát de basszus, nem lövellnek ki, csak jönnek.
És itt a Pearl indexről egy honlap: [link]
Itt is világosan le van írva, hogy 35%. Sazl azért ne túlozzunk. És ráadásul még fog.gátlót szedett mellé.. jó oké, egy szem kimaradt, ezért kisebb a hatékonysága.
a fogamzáshoz nem 1 spermium kell, többen kellenek, akik lebontják a petesejt burkát, így 1 db spermium meg tudja termékenyíteni... Csak ha már itt tartunk:)
Egyébként a kilövellés igen is fontos, nem véletlenül spriccel a dolog, és nem cska kifolyik. Fel kell juttatni megfelelő magassságba a spermiumokat.
Egyébként a megszakítás tényleg nem védekezés, mert igen, az előváladéktól is teherbe lehet esni. De gyógyszer mellett sztem teljesen kizárt, hiszem a nőgyógyász is ezt mondta.
Máskor jobban figyelj oda, és akkor nem lesz baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!