Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Három nap alatt, három szem antibiotikumot szedtem be, és kétszer voltam együtt a párommal, fogamzásgátlót szedek. Mennyire csökkentik a hatást az antibiotikumot?
Amikor én szedtem antibiotikumot akkor bele volt írva a betegtájékoztatóba, hogy mindenképp kiegészítő fogamzásgátlás szükséges a szedés alatt. Szóval az eléggé csökkentette.
Ajánlom, hogy akármilyen gyógyszert szedsz be nézd meg előbb a betegtájékoztatóját vagy kérdezősködj, mert ez így elég lutri.
Én is úgy tudom h csökkenti és hivatalosan ennél is maradok, de személy szerint az elmúlt egy évben elég sokszor kellett antibiotikumot szednem és elég erőseket, de a doki azt mondta ne aggódjak. Nem tudom csökkentette e de nálam nem lett baj.
22N
HA az antibiotikum tartalmaz penicillint, NA akkor csökkenti a fogamzásgátló hatását, mivel ugyanott szívódik fel mind a kettő, így elhatástalaníthatja , nagy százalékkal.
ilyen esetben abban a hónapban kiegészítő védekezést kell alkalmazni.
nézd meg a gyógyszered összetevői tartalmaznak e penicillint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!