Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy 101 ilyen kérdés van, de komoly segítséget szeretnék! Lehetek terhes?
Sosem gondoltam volna hogy egy ilyen kérdést kell feltennem majd egyszer. Szóval: Van egy barátom, 1 éve vagyunk együtt de sosem feküdtünk le mert még fiatalok vagyunk, főleg én. Augusztus 31-én voltam nála. És hát kicsit felfedeztük egymást, én szájjal elégítettem ki ő pedig ujjazott. Ezen kívül más nem nagyon történt...persze sok sok csók és simogatás.
Tegnap kellett volna megjönnie, de még nem jött meg. Tudni kell hogy nekem még soha életemben nem késett, egy napot se, kicsivel mindig korábban jön meg. Biztos hogy nem kerülhetett belém semmi olyan, amitől teherbe eshetek? Esetleg az ő kezéről...de a számba élvezett tehát szerintem elég kizárt. Szerintetek? Késhet csak a suli miatti stressztől? Kérem segítsetek!!!
Nem, más nem történt, még ujjazni se nagyon ujjazott ennél több pedig sosem volt. Még szűz vagyok, nem feküdtünk le egymással.
Felújítják az iskolánkat, ezért oda nem lehet bemenni és egy másik iskola épületébe járunk. Délutánonként! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!