Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly gondban vagyok? Terhes lehetek?
Ha a tablettát követő pár órában hányás, illetve hasmenés lét fel, akkor kiegészítő védekezést kell alkalmazni. Ezt eddig nem tudtad? Hát örülök, hogy most szólhattam.
Ennyi felelősséget gyerekek...
Tetszik a Krisztián név? Szerintem szép.
Mindenképp menj el nőgyógyászhoz!!!!De könyörgöm..minden betegtájékoztatóban felhívják a figyelmet arra hogy a bevétel után számított 2-3órában hasmenés és hányás esetén kiegészítő védekezés kell.
Hát ha mázlid van, akkor nincs baj, de lehet.
Úristen.....miért kell így gúnyolódni és így bántani szegényt,mikor így kétségbe van esve???? Nem hiszem el,hogy itt ezen az oldalon nincs olyan ember aki ne követett volna el vmien súlyos hibát!
Reméljük,h nem lesz semmi gond és,hogy a szünetben megfog jönni és akkor semmi gond nincs. Máskor megfontoltabban csináljátok a dolgokat,ha nem akartok babát!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!