Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Komoly gondban vagyok? Terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly gondban vagyok? Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
E hét csütörtökén vettem be az utolsó tablettámat, de az elmúlt két hétben volt rá példa, hogy a tablettebevételt követő 3-4. órában hányás lépett fel nálam. A tablettát nem pótoltam. Közben együtt voltam a pasimmal is és bennem is ment el. Baj lehet?
2011. márc. 13. 12:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el hogy nem tudok szegény lánynak normálisan válaszolni! Biztosan ti is követettek el már hibát. Sajnos tényleg lehet gond, de az a legfontosabb hogy próbálj megnyugodni. Vegyél egy tesztet amit reggeli vizeletben végezz el, így a biztos..
2011. márc. 13. 14:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Utolsó. Tudod, valaki felelősségteljesen védekezik, és a hibákat próbálja elkerülni. Ez, ami a kérdezővel megesett, egy teljesen egyértelműen elhárítható lett volna, ha van egy csöppnyi esze. Erről ennyit.

Ha pedig annyira aggódom, hogy terhes lehetek, akkor azonnal nőgyógyászhoz megyek és/vagy beveszek esemény utánit. De persze ez is csak akkor, ha van egy kis esze az illetőnek.

2011. márc. 13. 14:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Az értelmetlen válaszolókkal nem kell törődni. Két esélyes a dolog és amíg nem késik nem tudsz semmi biztosat. Szorítok hogy minden rendben legyen.
2011. márc. 13. 14:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Én jártam úgy, hogy a húgomról derült ki, hogy esemény utáni tablettára lesz szüksége, mert volt ilyen meggondolatlan... Akkor napokig ki voltam akadva, hogy hogy lehetett ennyire hülye... mikor már 17 éves, és kb. évente szerveznek nekik felvilágosítást, a csapból is a védekezés folyik, és nem hiszem el, hogy ezt el lehet felejteni, hogy ELŐRE gondolkodjon az ember... Szóval igen, hogy válaszoljak is, lehetsz terhes, és legjobban tennéd, ha elmennél terhességi tesztért, meg nőgyógyászhoz is.
2011. márc. 13. 16:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Ebben csak az a poén, hogy fogamzásgátló mellett nem szabad esemény utánit használni.
2011. márc. 13. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!