Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tudom hogy 101 ilyen kérdés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy 101 ilyen kérdés van, de komoly segítséget szeretnék! Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sosem gondoltam volna hogy egy ilyen kérdést kell feltennem majd egyszer. Szóval: Van egy barátom, 1 éve vagyunk együtt de sosem feküdtünk le mert még fiatalok vagyunk, főleg én. Augusztus 31-én voltam nála. És hát kicsit felfedeztük egymást, én szájjal elégítettem ki ő pedig ujjazott. Ezen kívül más nem nagyon történt...persze sok sok csók és simogatás.

Tegnap kellett volna megjönnie, de még nem jött meg. Tudni kell hogy nekem még soha életemben nem késett, egy napot se, kicsivel mindig korábban jön meg. Biztos hogy nem kerülhetett belém semmi olyan, amitől teherbe eshetek? Esetleg az ő kezéről...de a számba élvezett tehát szerintem elég kizárt. Szerintetek? Késhet csak a suli miatti stressztől? Kérem segítsetek!!!

2012. szept. 5. 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha komoly a kapcsolatod kezd el szedni a fogamzas gatlot mert ebbol nemsokara kozosules lessz kar lenne stresszben elni.A haziorvos vagy nogyogyasz felirja neked siman meg szuloi beleegyezes sem kell. Anno 16 evessen en is szuz voltam elmentem es felirtak siman igaz kicsit csodalkozott a doki meg szuz vagyok de felirta meg sem vizsgalt.Ajanlom menj el irass gyogyszert mert egy tini terhesseget meg kell elozni.
2012. szept. 6. 09:54
 12/14 anonim ***** válasza:
nem vagy terhes
2012. szept. 9. 21:28
 13/14 anonim ***** válasza:
:D én sem gondoltam volna soha hogy majd felteszek egy ilyen kérdést, de aztán nemrég fel kellett mert annyira be voltam szarva, csak kellett aki megnyugtasson, hogy nem nem lehetek az. én is szűz vagyok, már olyanokról gondolkodtam milyen lesz nőgyógyászhoz menni, hogy a szűzhártyám megvan,és mint szűz mária teherbe estem.. :D meg olyanokon gondolkdtam hogy megtartom és egyedül nevelem fel. stb... :D aztán tegnap megjött... :DD:D:D háta a jó Istennek!!!
2012. szept. 10. 15:51
 14/14 A kérdező kommentje:
nekem ma!! annyira örülök neki!! :D
2012. szept. 10. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!