Lehet terhes a csaj, hogyha a srac kicsit tette be neki csak de viszont bele spermazot? Komoly valaszokat kerek
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 18:41
3/14 anonim válasza:
Fel kéne már tenni itt azt a kérdést is, hogy miért szexel az, aki nincs felvilágosítva...
Gratulálok, komolyan.
4/14 A kérdező kommentje:
igen de viszont a csaj meg szu nem engedte meg a csavonak,hogy be tegye neki komplet igy is lehet?
2011. máj. 30. 18:49
5/14 anonim válasza:
Az, hogy valaki terhes lesz-e, az nem fejben dől el. Szerinted, ha megerőszakolnak valakit, akkor az sem engedte, hogy betegyék neki, mégis "olyan", mint egy sima aktus, legalábbis biológiailag.
Az meg, hogy szűz volt-e, vagy nem, az semmit nem számít. Ahogy a menstruációs vér átjut a szűzhártyán, úgy a spermiumok is átjutnak rajta.
6/14 A kérdező kommentje:
de te nem erted mit kerdek a csaj szuz es nem tette be neki komplekt a pasi vagyis meg mindig szuz es lehet igy is terhes de a csavo bele spermazot a csajba
2011. máj. 30. 19:02
7/14 napietus válasza:
persze. az, hogy nem rakta bele tövig, nem számít. sperma került a hüvelyébe, így terhes lehet.
máskor védeke...á, mindegy...30 eFt lesz, uram...
8/14 anonim válasza:
Ididóta kis csitrik. Inkább babázattok bazzeg, meg legózzatok. Én tuti feljelentenélek téged. Remélem lecsuknak te suttyó. Megrontani egy kislányt.
9/14 anonim válasza:
Kicsit betette de még szűz? Meg hagyjuk már ezt hogy attól erkölcsösebbek vagyunk, hogy nem rakja be csak odateszi, és akkor vígan hirdessük, hogy de igen én még szűz vagyok. Ha betette lehet terhes, ha nem akkor nem valószínű.
10/14 anonim válasza:
Igen, lehet terhes. Az ondó a hímvessző végén található nyíláson keresztül távozik, nem pedig valahol a tövében. A kis ici-pici hímivarsejtek (ezek azok a lények amelyek megtermékenyítik a petesejtet)apró farkincával rendelkeznek, ennek segítségével mozognak. Tehát nem úgy lesz terhes valaki hogy belövik a cuccot aztán pont telibetalálják a petesejtet. A kis hamisak önálló életet élnek, ha egyszer bejutottak akár két-három napig is "vadásznak" mire elpusztulnak. Nem csak állnak és várnak egy helyben mint a jógyerekek. Ez komoly válasz. Csak próbáltam úgy megfogalmazni hogy aki nem tud még a témáról semmit annak is legyen esélye megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!