Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes 1 hét után a fogamzásgátlóm szedése közben? Mert a Gestromix tájékoztatóján nem írta mikortól ad védettséget
Az Gestromix fogamzásgátlót szedem.
Még 2 hét és beszedtem az első levelet.
De tegnap belém élvezett a párom bár szeretnénk kisbabát de nem most még!
Ezt a dokitól KELLETT VOLNA (most már mindegy) megkérdezni.
Gondolom nem a sarki zöldségesben vetted a gyógyszert.
Ah... elsimerem régen volt már ilyen kérdés, de ha kicsit lapoznál megtalálnád azokat a válaszokat is melyeket ma fogsz kapni, jót s rosszat is...
Amúgy az orvosok 1 hónapot javasolnak. Tehát egy hónap után mehet egyéb védekezés nélkül. Egyes gyógyszerek 2 hetes várakozást javasolnak a nagy bumm előtt. Ennél rövidebb idő esetén nem garantált a védelem.
na akkor elmondom mégegyszer. :D
ha a menstruáció első napján kezded el a levelet - véd.
ha az ötödik (ez szokott lenni a második verzió) - nem véd.
Ha esetleg terhes lennék sincs gond mert szeretnénk..
De egyébként a kioktatások véget elárulom hogy a doki meg se vizsgált kiírta a receptet és ennyi volt..
A tájékoztatón semmit nem írt a hatásról!
milyn érdekes...én furcsa módon mégis megtaláltam benne...
"- Ha nem használt hormontartalmú fogamzásgátlót az előző hónapban.
A Gestomix szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha a Gestomix szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia."
Talán az általános sulit be kellene fejezni, mielőtt az ember szexuális életet kezd el élni.
én is gestomixet szedek és érdekes módon nekem is benne van a betegtájékoztatóban, hogy ha a menstruáció 1. napján veszed be akkor az első naptól véd...
talán végig kellett volna olvasni -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!