Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
a barátommal 2,5 hete voltunk együtt nem védekeztünk de nem ment el belém! lehetnek már ilyenkor tünetek? a mellemen eresebb lett...a hasam is fáj néha..jövőhéten meg kellene jönni de félek hogy nemfog:/
2012. szept. 13. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, előfordulhat, az mind1 hogy nem élvezett beléd.

Még régebben olvastam hogy még akár fürdés után is maradhat cucc a makkon, ami viszont könnyen bejuthat oda.

2012. szept. 13. 15:20
 2/7 A kérdező kommentje:

értem:(

a teszt ilyenkor már kimutatja ha az vagyok?

2012. szept. 13. 15:22
 3/7 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor még nem.
2012. szept. 13. 15:23
 4/7 anonim válasza:
nyugi van, velem is ez volt, azért fájt a hasam, mert meg akart jönni, teljesen rástresszeltem.....és lám 4 napot késett és megjött, de benne van a pakliban, hogy teherbe eshetsz, csak ne stresszelj rá!
2012. szept. 13. 17:16
 5/7 A kérdező kommentje:

jolvan:)

minden hónapba ez van:S nemtudom miért...mindig találok 1 ujabb okot h namost terhesvagyok:/ de aztán csak akkor nyugodok meg ha megjön vagy csinálok 1 tesztet.:S

2012. szept. 14. 07:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes, mivel már az előváladék is tartalmaz megtermékenyítésre alkalmas sejtet.

Már bocs, hogy ezt mondom, de nem értem, miért kell ezt a megszakításos módszert alkalmazni, hogyha nem vagy/vagytok tisztában a dolgokkal. A szex nem csak annyit jelent, hogy ó most nagyon királyan fogjuk érezni magunkat.

Csinálj egy tesztet. 2 hét után már termelődik annyi HCG, hogy kimutassa a terhességet.

Egyébként 2 hét után jelentkeznek a terhesség jelei. Rosszullétek, mellfeszülés stb...

18/L

2012. szept. 14. 21:14
 7/7 A kérdező kommentje:
csináltam tesztet: ) nemvagyok terhes!:)
2012. szept. 16. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!