Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vegyek óvszert ahol nem ciki, nincsenek sokan?
Vannak esetleg kis forgalmú gyógyszertárak?
Vagy olyan bolt ahol nem kötekedik az eladó és nincsenek sokan?
Nem szexre csak amolyan ismerkedés az érzéssel, dologgal szintű lenne. F/15

Szerintem a felelős gondolkodás nem ciki. Ha cikinek érzed, akkor hagyd a szexet, nem vagy még elég érett hozzá.
Amúgy nem kell azt annyira túlbonyolítani; két kiló kenyér meg 10 deka szalámi mellé odarakod a gumit, fizetsz és távozol. Olyan nehéz?

Iiiistenem.. Szerinted az eladót, pénztárost, aki napi 1000 ember szolgál ki, pont az érdekli, hogy te mit vásárolsz? Mondok egy újdonságot: nem te vagy a világ közepe, hogy mindenkinek veled kellene foglalkoznia... Nem gumit vásárolni a ciki, hanem nőgyógyászhoz menni intézni az abortuszt.. Amíg a barátommal óvszerrel védekeztünk, minden második hónapban én vettem a gumit... egy percig nem éreztem cikinek. Nem is értem, valakiben ez hogy merülhet fel egyáltalán.
L23

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!