Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vegyek óvszert ahol nem ciki, nincsenek sokan?
Vannak esetleg kis forgalmú gyógyszertárak?
Vagy olyan bolt ahol nem kötekedik az eladó és nincsenek sokan?
Nem szexre csak amolyan ismerkedés az érzéssel, dologgal szintű lenne. F/15
Mert biztos megnézte az óvszerháború cimű filmet.
Gyerek be megy gumit venni..kibcott nagy a sor..beáll kezében a gumi...jó ő kerül sorra..odaadja az eladónak...lehúzza nem veszi be a gép még egyszer lehúzza semmi..aztán beszól a kihangositón, h mennyibe kerül Tom az epres izű óvszer...hátul meg egy kisgyerek....anyu mi az a óvszer....semmi kisfiam, semmi. AAANYŰŰŰŰŰŰ ÓVSZERT AKAROKK :d:D:D:D:D:D:D:D
Öhm hát jó... hát igazándiból 15 évesen lehet ciki nem? Nem ugyanaz, mint 18-19 évesen!
Másrészt vannak olyan eladók-úgy hallottam-, hogy 18 év alatt nem akarják kiadni. Ezért kérdeztem hogy van e vmilyen hely ahol tuti kiadják.
Amúgy a Tesco önkiszolgálóban nem kell egy ilyen kód amit az ott álló emberke üt be, hogy elmúlt 18? Vagy az óvszerre ezt kiiktatták, csak síkosítóra, cigire, alkoholra van beállítva?
Mindenhol kiadják 18 év alattinak is a gumit. Én még nem hallottam, tapasztaltam olyat, hogy nem...
Tescoba sincs ilyen kód marhaság.
6# hasonló velem is volt
az én kölköm is kiabált mikor kivettem a kezéből a színes dobozkát: h anyának ez nem kell szívem
kénytelen voltam venni 1 dobozzal csak h csöndben legyen
közben éget az arcom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!