Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire ciki már, hogy sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki már, hogy sokan itt kérdezik meg, hogy mi legyen a kapcsolatukkal? Többi lent.

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, ha olyat látok, hogy "ezt meg ezt csinálta a barátom/barátnőm, most mi legyen, szakítsak vagy ne... Mért nem tudják maguk eldönteni? Nekem ez olyan hihetetlen... és néha olyan hülyeségeken tudnak fent akadni .... félre értés ne essék nem "beszólni akarok, csak érdekel a véleményetek.
2012. jún. 8. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Most az a gáz,h feltesz valaki egy kérdést a párkapcsolatát illetően?

Ennyi erővel azt is megkérdezhetnéd,h minek létezik ez az oldal...

2012. jún. 8. 21:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Szerintem nincsenek olyan barátaik, akikkel tényleg tudnak bizalmasan társalogni. Ez ma nagyon nagy probléma.
2012. jún. 8. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Az oldalon ezért van ilyen téma kör hogy kikérhesék mások véleményét mert esetleg nem akarnak hirtelen döntéseket hozni szerintem nem rossz dolog ha zavar akkor kerüld a párkapcsolat téma kört és ennyi vagy válassz másikakat és kész
2012. jún. 8. 21:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Másodiknak...nagyon igaza lehet..Egyébként mondom, hogy nem zavar, csak a véleményetek érdekel, és hogy mért van ez így, hogy az ember nehezen tud egyedül dönteni ilyen téren.
2012. jún. 8. 22:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy nem tud dönteni, sőt valószínűleg mindenkinek van egy elképzelése, hogy mit szeretne, de A) beszélni akar róla, hogy könnyebb legyen B) meghallgat másokat, hogy olyan oldalról is megvilágítsák a szituációt, amire esetleg ő nem gondolt.... nincs ebben semmi kivetnivaló.
2012. jún. 8. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert ilyenek a fiatalok: ímmel-ámmal csinálják és döntésképtelenek. Nincsen saját véleményük és ha lenne sem tudnák előadni. Sok a "nem tudom" válasz.
2012. jún. 8. 22:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Te vagy a gáz, hogy ez fáj neked.
2012. jún. 8. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert egy kívülálló jobban ráláthat dolgokra...és hát igen, jól esik az embernek kibeszélnie a fájdalmát/félelmét. Erre van ez az oldal :)

Engem a terhes vagyok? kérdések jobban zavarnak, azt úgyis egy teszt vagy egy orvos tudná megmondani, nem mi...

2012. jún. 8. 22:36
 9/10 anonim ***** válasza:
vagy csak ki akarják írni magukból, vagy éretlen az eszük, és nem tudnak dönteni.
2012. jún. 8. 23:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha normálisan írja le a kérdést, már az segíthet. Ha megpróbálja a kérdező tárgyilagosan leírni a szitut, akkor rádöbbenhet a válaszra.
2012. jún. 9. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!