Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Berny18 kérdése:
Szerintetek is ciki ez?
Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson összemelegedtünk az egyik osztálytársammal és kiderült h többet érzünk egymás iránt már elég rég óta. Randizgattunk aztán már olyan nyílt titok volt az osztályban ez a dolog h hivatalossá tettük a kapcsolatunkat. Egyesek örülnek, mások nem. Szerintetek ciki az osztályon belüli kapcsolat?2012. jún. 8. 20:56
1/9 anonim válasza:
nem hinném, hogy az lenne, de szar is lehet, ha szétmentek.
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem ciki és nem kell foglalkozni azzal aki ellenzi
3/9 anonim válasza:
Házi nyúlra nem lőnék! De ha nektek így a jó akkor mit foglalkoztok a többiekkel?!
4/9 A kérdező kommentje:
Megháát a fiúnak van egy "legjobb barátnője" az osztályban és eddig teljes mellszélességgel velünk volt most meg mi vagyunk az undorítóak .. és ezt sajnos csak én tudom...nem akarom elmondani mert nem akarok veszekedést kirobbantani :/
2012. jún. 8. 21:01
5/9 anonim válasza:
Nagyon hasonló cipőben járok. Egyik osztálytársammal flörtölgetünk, kedden megyünk osztálykirándulásra, ott tervezném a szerelem vallást...egy másik osztálytársam azért nem járt velem, mert osztálytársak vagyunk...az egyik tanárom szerint is gáz, ha 2 osztálytárs kapcsolatban van, de szerintem egyáltalán nem. Vagytok annyira kulturáltak, hogy ha szétmentek, akkor nem ölitek egymást, nem veszekedtek. Én több éve levegőnek nézem egy volt osztálytársamat...
6/9 A kérdező kommentje:
Nálunk ez úgy történt h év elején visszajöttünk nyáriszünetről és kiemberesedett :D de nekem akkor volt barátom de mindig érezhető volt h van köztünk valami.. kerülgettük egymást..:) elhidegültem az akkori barátomtól és közelebb kerültem hozzá :) és hát már nem voltam kapcsolatban mikor jött az osztálykirándulás.. kicsit felöntöttem a garatra és szerelmet vallottam :) de mint kiderült ő is megakarta tenni :)
Am meg szerintem értelmesen is lehet viselkedni és ha összejöttük az utálkozóknak bebizonyítani h ti akkor is kitartotok egymás mellett..én most ezen az elven vagyok ..:)
2012. jún. 8. 21:10
7/9 anonim válasza:
Általános 5.-esek vagytok vagy mi? :D
8/9 anonim válasza:
én a sulinbelül 3 csajal is jártam semmi gáz nem volt vele.
9/9 A kérdező kommentje:
hahaha ... -.- 17..demindegy
2012. jún. 8. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!