Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Sokan telesírjátok a netet, hogy hol lehet ismerkedni, meg ilyenek. Arra nem gondoltatok még, hogy a foci meccseken kb.10:1 a fiú-lány arány? Vagy ciki ott Nektek ismerkedni? Vélemény?
ha nem vagy feltűnő jelenség akkor a foci érdekesebb lesz.
Én pl. kosárra jártam, tele volt pasival, de eggyel nem mentem haza soha.
Utálom a focit, úgyhogy velem pasi ott biztos nem fog megismerkedni.
Meg milyen már, hogy focimeccsen ismerkedni? Ott mindenki a mérkőzést nézi és azzal foglalkozik, nem a közelében lévő nőket stíröli... Dzsízösz...
én lány létemre bírom a focit, de ha meccsre mennék akkor azért tenném hogy a játékot nézzem, nem a szurkolókat... és sztem a pasik is így vannak vele.
amúgy volt focista barátom, de a nagy "járás" abból állt hogy folyton az edzésükre cipelt hogy a haverok lássák hogy hú, neki sikerült végre becsajozni... v. nemtom.
szerintem egy randinak nem erről kéne szólnia, hanem hogy Kettesben, elmegyünk sétálni, megiszunk velemit, Beszélgetünk és később mást.
hát vele beszélgetni... a számítógépes játékokon és focin kívűl semmi se ment. ő nem olvas, nem sétál mert ahhoz lusta...
ha nem edzésen voltunk akkor nála kellett tv-zni mert semmi mást nem szeretett.
így elegem lett a sportemberekből :D velük edzeni jó meg minden, de kapcsolatra nem kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!