Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ilyenkor tenni? (terhesség)
Röviden annyi a dolog, hogy 3 évig volt barátom. De hétfőn szakított velem, mert elmondtam, hogy terhes vagyok.
Nem értem mi történt, mindig óvszert használt, én pedig hüvelykúpot, tehát mindketten védekeztünk minden alkalommal.
Mikor elmondtam a dolgot, kidobott:( és nem tudom mit csináljak!!!
hát az ex a szakításkor közölte velem , hogy messzire kerüljem el, hozzá se szóljak, és ha azt mondom valakinek hogy az övé a gyerek, akkor letagadja hogy velem volt, meg hogy takarodjak abortuszra, de ha nem az se érdekli, őt nem érdekli, hagyjam békén.
a szüleimnek nem szólhatok, megölnének.
Ha szólnál, megölnének? Egy gonddal kevesebb, így nem kell abortuszra menned...
Amúgy irigyellek, milyen jó kis kapcsolatod lehetett a pasiddal, ha így áll a dolgokhoz, meg még a szüleidnek sem szólhatsz... Nem gondolod, hogy valami nincs rendben az életeddel?
Hát első körben azt kellene kitalálnod, hogy te szeretnéd vállalni a gyermeket vagy sem.
Ha semmiképpen sem, és abortuszt szeretnél, akkor kénytelen leszel elmondani a szüleidnek, mivel fiatalkorú vagy, és az egyik szülőd írásbeli beleegyezése nélkül nem végzik el a műtétet. Másrészt meg igyekezni kellene, mivel a megszakítást csak bizonyos ideig végzik el.
Ha meg akarod tartani, akkor is kellene a szüleiddel beszélned, mert gondolom egyedül nem igen tudnád eltartani, felnevelni.
köszönöm a válaszokat.
terhességi tesztet csináltam, és pozitív lett.
a kapcsolattal nem volt baj. szerintem a legtöbb 17 éves srác így reagált volna.
anyámmal beszéltem ma reggel. többször megpofozott, ordítozott, aztán kidobott otthonról. Az egyik barátnőmnél vagyok most. Nem tudom megtartani a babát, mivel iskolába járok. Ha anyám lehiggad, megkérem, hogy írja alá a beleegyezést a műtétre.
azért egyesek elég érzéketlenek voltak a hozzászólásokban... de mindenkinek köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!