Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni?
Kedves hölgyek-urak...itt sok válaszolónak inkább kérdeznie kellene...
Teherbe esni BÁRMIKOR lehet, csupán a valószínűsége változó az egyes időszakokban...az, ha valakinek megjött, attól még lehet terhes...volt párom anyukája 4 (!) gyereket szült úgy (a 4-ből), hogy VÉGIG megvolt neki...
Kérdező:
72 órás tabletta (mit azt már írtam), vagy ha ezt nem érted, akkor várd meg, míg esetleg elkezd nőni a hasad, aztán szaladj abortuszra...egy jó kaparás mindig fincsi...
Esély mindig van rá de sajnos mi nem tudjuk megmondani,hogy terhes vagy-e.
Ez minden embernél változó(van aki nehezen esik teherbe van aki könnyen).Neked kell eldöntened,hogy vállalod-e a kockázatot vagy veszel be gyógyszert.
Kérdezőnek:
Ha nekem választanom kellene, én bizony a tabit választanám...a három közül az messze a legkisebb rossz...
Hiába múlt el 2 napja , sajnos a hormonok akár egy extra peteérést is előidézhetnek, aminek terhesség lehet a vége:
Szóval az sem számít, hogy mennyi volt az ondó mennyisége, hisz a terhességhez elég 1 ondósejt is. Ha az ember nem tesz semmit (sürgősségi fogamzásgátlás), akkor egy orosz rulettet fog játszani a következő 3-4 hétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!